PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طریقه تبدیل ماژول جوملا به ماژول مامبو

ashkanjoon
09-22-2007, 10:45 AM
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و مدیران محترم سایت. می خواستم بپرسم چطور میتوانیم یه ماژولی رو که واسه جوملا هست رو با اعمال تغییراتی برای استفاده در مامبو آماده کنیم. لطفا در این خصوص من رو راهنمایی کنید ( چون بالاخره بعد از مدتی سرچ و گشت و گذار تو اینترنت و پیرو تاپیک <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فکر کنم مازولی رو پیدا کردم که این کار رو میکنه اما متاسفانه مال جوملا هست البته موقع نصب و حتی بعد از اون و در مدیریت سایت هم هیچ مشکلی نداره و به راحتی امکان این رو میده که انتخاب کنی از چه بخش یا مجموعه ای می واهی مطلبی رو در اون مازول نمایش بدی اما بعد از انتشار ، در موقعیت اون ماژول تو صفحه اصلی ارور ظاهر میشه و نه چیز دیگه ای و از موقعیت اون ماژول به پایین صفحه دیگه چیزی رو نشون نمیده؟ !) این هم خطا هاش:

Warning: main(d:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: No such file or directory in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 150

Fatal error: main(): Failed opening required &#039;d:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; (include_path=&#039;.;c:\php4\pear&#039;) in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 150

لطفا در این خصوص و همچنین تبدیل ماژول جوملا به مامبو این حقیر را راهنمایی کنید.
با تشکر

sorry4uboth
09-22-2007, 11:07 AM
چک کنید ببینید فایل زیر در مسیرش موجود هست یا نه؟
d:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ashkanjoon
09-22-2007, 11:44 AM
چک کنید ببینید فایل زیر در مسیرش موجود هست یا نه؟
d:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> main(d:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: No such file or directory in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 150

Fatal error: main(): Failed opening required &#039;d:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; (include_path=&#039;.;c:\php4\pear&#039;) in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 150
/patTemplate.php

نه محمد جان اصلا پوشه ای به نام patTemplate یا فایل patTemplate.php در مسیری که گفتید قرار نداره. از کجا می بایست این فایل ها رو تهیه کنم؟

sorry4uboth
09-22-2007, 01:38 PM
خوب این فایلها مربوط به جوملا میشه و مامبو نداره!!!

ashkanjoon
09-22-2007, 02:10 PM
خوب این فایلها مربوط به جوملا میشه و مامبو نداره!!!

اگه این دو تا فایل رو از جوملا بگیرم جایگزین کنم مشکل حل میشه؟ اگه نشد ! پس محمد جان برای سازگاری این مازول با مامبو چه کار کنم؟

ashkanjoon
09-22-2007, 02:18 PM
من الان اون پوشه ها رو از جوملا گرفتم کپی کردم تو همون مسیر ماژول رو نمایش میده اما قبل از اینکه اطلاعات مربوط به اون مازول رو نشون بده این خطا ها رو هم میده. لطفا راهنمایی کنید برای سازگاری این ماژول با مامبو چه کاری باید بکنم.
با تشکر

Notice: Undefined offset: 3 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 192

Notice: Undefined offset: 3 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 3 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 4 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 192

Notice: Undefined offset: 4 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 4 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 5 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 192

Notice: Undefined offset: 5 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 5 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 6 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 192

Notice: Undefined offset: 6 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 6 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 7 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 192

Notice: Undefined offset: 7 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 7 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 8 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 192

Notice: Undefined offset: 8 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 8 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 9 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 192

Notice: Undefined offset: 9 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

Notice: Undefined offset: 9 in d:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 193

sorry4uboth
09-22-2007, 02:37 PM
شما باید به PHP مسلط باشید برای این کار!
اگر تسلط ندارید میتونید بدید تیم براتون این کار رو انجام بده

ashkanjoon
09-22-2007, 07:39 PM
محمد جان من امروز غروب واسه اییل تیم info درخواستم رو فرستادم

sorry4uboth
09-22-2007, 10:26 PM
این پروسه کمی زمان بر هست
کمی صبر داشته باشید باید بررسی بشه اون هم اگر درخواست بصورت کامل مطرح شده باشه به شما جواب خواهند داد.