PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بعد از upgrade از 4.6.1 به 4.6.2

farzadm
09-22-2007, 11:29 PM
سلام
من مشکل ادیتور داشتم تو 4.6.1، دوستان فرمدند به نسخه 4.6.2 Upgrade کنم
من این کار رو طبق دستور انجام دادم.
اما الان فقط صفحه اصلی load میشه و وقتی می خوای بری صفحه های دیگه بعده یه مدت Delay فقط یه صفحه سفید میاد و دیگه هیچی!
مشکل از کجاست؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

farzadm
09-22-2007, 11:39 PM
آقا حل کردم! ممنون ;)

abtin
09-23-2007, 10:00 AM
اگه ممكنه بگيد چي شده بوده و راه حل چي بود كه دوستان ديگه كه به اين تاپيك رسيدند گيج نشند .

mohsen_sh
10-04-2007, 07:50 AM
سلام
میشه راه حلش رو هم به ما بگید منم این مشکل رو دارم
با تشکر

sosole
05-04-2008, 08:07 PM
سلام دوست عزیز من مامبو 4.6.1 استفاده می کردم همه چیزش کاملا درست بود
ولی الان که آپگریتش کرم منوها قسمت مدیریت نمی یاد این هم عکسش
[<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/afghanmo/public_html/includes/phpgettext/phpgettext.class.php(314) : eval()&#039;d code on line 1
1 میهمان حاضر است

و این ارور هم در قسمت ماژول آمارگیری - من مطالب قبلی رو دیدم گفته بودید که فایل ها ناقص ولی دوباره فایل ها رو ریختم ولی تغییر نکرد
ممنون می شم اگه کمکم کنید.

iransbs
05-04-2008, 08:11 PM
با سلام
خوب، ولی چنین خطایی زمانی پیش میاد که فایل ها درست ارسال نشده باشند، لطفا با FTP دوباره فایل ها رو ارسال کنید اما اگر باز هم چنین مشکلی بر خوردید بررسی کنید آیا واقعا FTP فایل ها رو جایگزین می کنه یا خیر، چون در بعضی مواقع فایل ها دسترسی ندارن و FTP فایل ها رو جایگزین نمی کنه پس از این امر اطلاع کسب کنید و در صورتی که باز هم مشکل وجود داشت بحث را ادامه بدهید.

موفق و پیروز باشید
یا علی