PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمايش اديتور در محتوا

sadatian
09-27-2007, 10:49 AM
سلام
در تمام مطالب سايت اديتور ندارم. مامبو من 4.6.2 است. البته ارتقا دادم.
لطفاً راهنمايي نماييد. با تشكر

sorry4uboth
09-27-2007, 11:05 AM
یوزر و پسورد بفرستید چک میکنم و همینجا اعلام میکنم

mousio
11-26-2007, 09:51 AM
من هم اين مشكل را دارم
يك هفته است به 4.6.2 ارتقا دادم . هيچ مشكلي نبود اما از امروز ديگه اديتور لود نمي شه ......

firoozmandan
11-27-2007, 03:46 PM
سلام

اگر در ابتدا مشکلی نبود و یه هو ! این مشکل پیش اومد باید چک کنید آیا تغییراتی در هاستینگ شما داده شده ؟ تنظیمات Browser َما تغییری کرده ؟

یا علی

mousio
11-28-2007, 06:10 AM
سلام

اگر در ابتدا مشکلی نبود و یه هو ! این مشکل پیش اومد باید چک کنید آیا تغییراتی در هاستینگ شما داده شده ؟ تنظیمات Browser َما تغییری کرده ؟

یا علی

با سلام
1. تنظيمات Browser تغييري نكرده بود
2 . من نمي دانم كه آيا تغييراتي در هاست ايجاد شده يا نه . چطور مي توانم متوجه اين قضيه بشوم ؟
3. من يكبار در تنظيمات سايت ، ويرايشگر را از حالت پيشرفته به حالت معمولي برگرداندم و دوباره آن را پيشرفه كردم .... اديتور درست شد .
4. اما هم اكنون مشكلي كه ايجاد شده است اين است كه اگر در اديتور بخواهيم وارد قسمت Html يا هر صفحه ديگري كه POP UP دارد بشويم ، صفحه POP UP را باز كرده اما خالي نشان مي دهد . اين مشكل قبلا براي من اتفاق افتاد اما خود به خود برطرف شد . حالا دوباره بدون هيچ دليلي بوجود آمده ( و احتمالا چند روز ديگر خود بخود درست خواهد شد !!! )
5. آيا ورژن ويرايشگر 4.6.2 آخرين نسخه است يا مي توان را آپديت كرد ؟ com_mostlyce مامبوي من نسخه 2.2 است

mousio
11-28-2007, 09:57 AM
چند ساعت گذشت و اتفاق جالبي افتاد ....

در Firefox : اديتور لود مي شود ولي صفحات POP UP آن كار نمي كند ( يعني خالي هست )
در IE : اصلا اديتور لود نمي شود

هر لحظه اتفاق خاصي مي افتد
Patch 4.6.2 را هم نصب كردم ولي تغييري نكرد .....

babakskr
11-28-2007, 10:10 AM
منهم در ادیت تصاویرم این مشسکل را دارم

firoozmandan
11-30-2007, 07:39 AM
سلام

1---
2- از پشتیبانی هاستتون میتونید جویا بشید
3- --
4---
5- بلی

یا علی

mousio
12-02-2007, 10:47 AM
مشكل ديوانه كننده من كه من را تا سر حد جنون كشانده بود ، حل شد .
در اينجا لازم ديدم علت اين مشكل را با توجه به اينكه در انجن ذكر شده بود ، دوباره بنويسم تا در آينده كسي دچار اين مشكل نشود ... ;)

جالب اينكه هم آقاي فيروزمندان و هم چند تا از دوستانم كه سايت مورد نظر را چك مي كردند ، مي گفتند كه مشكل وجود نداره . اما من اين مشكل را داشتم و جالب تر اينكه اين مشكل فقط براي اين سيات و از روي هاست بود . يعني اينكه ساير سايت هايم و آنهايي كه روي لوكال بودند هيچ مشكلي نداشتند ...

يكي از دوستان گفت كه www را چك كن اما باز هم جواب نداد ...
اما الان با جستجوي مجدد به يك جواب كاملتر در انجمن رسيدم كه لينكش را هم مي گذارم تا بقيه دوستان هم بتوانند ببينند :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بله ماجرا با همان www در ارتباط است .
جواب كاملي داده اند ...
من دوباره و اينبار به طور صحيح امتحان كردم و مشكل درست شد و من توانستم به روياي خودم يعني &quot; كار كردن با اديتور &quot; برسم ....
و البته جالب اينكه رفتار فايرفاكس و اينترنت اكسپلورر با اين قضيه كمي متفاوت است .

اما چند نكته كه دوست دارم آيندگان جوابي براي آن پيدا كنند:
اول اينكه اصولا اين اتفاق به صورت رندوم رخ مي دهد . اگر مشكلي هست ، پس بايد هميشه باشد و اگر مشكلي نيست پس بايد هيچ وقت نباشد .
دوم اينكه اصولا چرا بايد اين اتفاق بيفتد ؟؟؟ بعني گذاشتن يك www يا نگذاشتن آن مخصوصا براي دامين هاي com و net و .... چه فرقي دارد ؟؟ در مورد ir ديده شده كه بعضي اوقات تفاوت دارد . اما در اين مورد ..... آيا مي توان به اين يك باگ گفت ؟!

ضمنا من براي راحتي دوستاني كه در آينده به اين مشكل بر مي خورند ، همانند دوستي كه لينكشون را گذاشتم ، چند كي ورد مي نويسم تا در سرچ انجمن راحت تر پيدا شود ....

lang_insert_image_title}
{$lang_insert_image_src}:
{$lang_insert_image_alt}:
{$lang_insert_image_align}:
{$lang_insert_image_dimensions}: x
{$lang_insert_image_border}:
{$lang_insert_image_vspace}:
{$lang_insert_image_hspace

عدم باز شدن اديتور
عدم باز شدن و نمايش pop up ( پاپ آپ ) در اديتور
اشكال در نمايش ويرايشگر
عدم نمايش ويرايشگر