PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش قالب اصلی مامبو

taknikbartar
09-27-2007, 11:39 PM
سلام خدمت دوستان عزیز

عزیزان من بلاخره با یک عالمه فکر سیستم مدیریت محتوای مامبو رو انتخاب کردم چون از هر نظر خوب است

ولی فقط در قالبش من موندم یه قالب می خواهم که به صورت دو طرف باشد یعنی مازول ها فقط سمت راست نباشند هم سمت چپ صفحه باشند و هم سمت راست صفحه
من از قالب های آماده استفاده کردم ولی همشون ایراد دارند و فقط اون دوتا قالبی که شما معرفی کردین برای مامبو 462 فارسی کار می کنند

حالا من می خواهم اون ها رو تغییر بدم بطوری که ماژول ها هم سمت راست باشند و هم سمت چپ
و نام قالب هم mambo4.6.2 یا اگر شما ویرایش شده آن را دارین که ممنون می شوم یا اگر قالبی دارین که درست کار کنه البته با نسخه 4.6.2 فارسی کار کنه

یا این و اگر بلدین برایم ویرایش کنین ممنون می شوم

taknikbartar
09-27-2007, 11:43 PM
راستی یادم رفت تو قالب mambo4.6.2 تو قسمت بالا که رنگ مشکی است یه سری لینک به سایت شما است و نوشته آموزش مامبو می خواهم اونو حذف کنم
ولی من قول می دم که تو سایتم همیشه لینک سایت شما باشد
فقط بدلیل این می خواهم پاک کنم که جالب نیست بدون مقدمه آموزش مامبو بزارم تو سایتم اون هم بالا
ممنون می شوم راهنمایی کنید
ممنون

mhadaily
09-28-2007, 07:34 AM
خب یک کارمی تونی بکنی

1- در بخش دانلود سایت مامبو لرن قالب هایی برای مامبو هست
2- آموزش ها رو در مورد قالب ها بخون
3- از سایت های زیر هم می تونی قالب هایی رو انتخاب کنی و فارسی کنی
freemambo.com/website/index.php

در ضمن یک نگاهی هم به پست های اانجمن در مورد ویرایش قالب های بنداز و یا جستجو کن ;)

taknikbartar
09-29-2007, 04:38 AM
سلام دوباره
ممنون از راهنمایتون

اگر هم می شد کسی بتونه پاسخ پست شماره 1 بده ممنون می شدم
و بعد اینکه اگر هم می توانید شما یه قالب فارسی به همان شکلی که من می خواهم معرفی کنید که دیگه ایول ممنون می شوم./
و اگر هم کسی قالب اصلی مامبو 4.6.2 فارسی رو به شکلی که من می خواهم دربیاره تو این ماه رمضان هرچی از خدا می خواهد خدا بهش بده. من سید دعام می گیره.
ممنون

radmehr
09-29-2007, 07:05 AM
شما اگه یه قالب 2 ستونه میخواین میتونید از قالب پیشفرضی که در مامبو 4.6.1 گذاشته بودیم استفاده کنید.

taknikbartar
09-30-2007, 04:51 AM
سلام
خسته نباشید
خوب اگه قالبشو معرفی کنید یا لینک بزارید تا من از اینجا دانلود کنم ممنون می شوم

راستی دوستان عزیز
جواب سوال دوم منو ندادینا تو پست دومم نوشتم لطفا کمک کنید

** 2 پست شما یکی شد

mhadaily
09-30-2007, 05:42 AM
و بعد اینکه اگر هم می توانید شما یه قالب فارسی به همان شکلی که من می خواهم معرفی کنید که دیگه ایول ممنون می شوم./
و اگر هم کسی قالب اصلی مامبو 4.6.2 فارسی رو به شکلی که من می خواهم دربیاره تو این ماه رمضان هرچی از خدا می خواهد خدا بهش بده. من سید دعام می گیره.
ممنون

اگر بخواهید قالب که شما می خواهید طراحی بشه کافی است با تیم مامبولرن تماس بگیرید تا بررسی بشه و براتون انجام بشه همین

راستی دوستان عزیز

منظورتون همون مورد بالا بود یا ...

taknikbartar
10-01-2007, 09:47 AM
ُلام خدمت شما دوستان عزیز
اولین انجمن است که می بینم برای راهنمایی کردن اینقدر طول میده
تو این انجمن بزرگ یعنب کسی بلد نیست یه قالبی که کامپوننت های هم در سمت راست باشند و هم در سمت چپ معرفی که که با ورژن 462 فارسی مشکلی نداشته باشه عجیبه .

من وقت نوشتن اونو نداشتم ولی اینقدر طول دادین که خودم یکی نوشتم مرسی از این همه راهنمایی

حتا شما به خدتون زحمت خوندن پست دوم منو نمیدین که راهنماییم کنید اگر بخواهید اینجوری پیش برید فکر کنم برای جواب گرفتن یک راهنمایی نزدیک به 15 الی 20 پست بیهوده باید بدیم
اگر از همون اول تو یه پست جواب منو میدادین و یک قالبی که با مامبو462 کار کنه می گزاشتین الان این همه پست بیهوده ایجاد نمی شد
اگر دوست داشتین بیاید پروفایل منو تو سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به نام تکنیک برتر ببینید.
بازم تشکر از اینکه به پست من جواب دادین
ممنن

radmehr
10-01-2007, 04:20 PM
این انجمن به این بزرگی یک سری قوانین نوشته شده داره که شما موقع ثبت نام کردن بدون اینکه بخونید تاییدش میکنید!

توی انجمن اگر وقت میزاشتید میگشتید سایت هایی که قالب رایگان ارائه میدن زیاد مطرح شده بود. ضمن اینکه ما مسئول search کردن برای شما که نیستیم! شما یک وقت بزارید و بگردید .. توی همین google اگر سرچ کنید mambo template کلی سایت معرفی کرده!

ما هم در حد توانمون راهنمایی می کنیم .. دربست هم در اختیار شما نیستیم که وظیفه داشته باشیم 3 سوت جوابتون رو بدیم! .. بالاخره دیر و زود داره

taknikbartar
10-02-2007, 06:54 AM
سلام
خوبی عزیز
بنده چنین جسارتی نداشتم که بگم شما دربست دراختیار بنده اید یا ....

من گفتم اگر شما همون اول یک قالب به صورت دو نفره همین جا می گزاشتین من دیگه مزاحمتون نمی شدم

ببخشیدا شما اینگار یه نوع لجبازی با کسانی دارید که از شماها راهنمنایی می خواهند . اگر در همون پست اول یا دوم جواب منو به صورت واضح می دادین این همه دلخوری پیش نمی اومد من خودم در حد توانم به همه کمک می کنم و توقع کمک ندارم ولی شما تو یکی از قالب ها نوشته اید که ساپورت یه لینک دادین که به سایت شما باز می شود
پس....
ممنون

نوید
10-02-2007, 08:25 AM
اولین انجمن است که می بینم برای راهنمایی کردن اینقدر طول میده
تو این انجمن بزرگ یعنب کسی بلد نیست یه قالبی که کامپوننت های هم در سمت راست باشند و هم در سمت چپ معرفی که که با ورژن 462 فارسی مشکلی نداشته باشه عجیبه .

من وقت نوشتن اونو نداشتم ولی اینقدر طول دادین که خودم یکی نوشتم مرسی از این همه راهنمایی

حتا شما به خدتون زحمت خوندن پست دوم منو نمیدین که راهنماییم کنید اگر بخواهید اینجوری پیش برید فکر کنم برای جواب گرفتن یک راهنمایی نزدیک به 15 الی 20 پست بیهوده باید بدیم

دوست عزیز ، شما دارید علنا توهین میکنید و انتظار دارید ما در جواب این گفته ها بهتون چه جوابی بدیم؟
برید همین تاپیک را در انجمن های دیگه بزنید ببینید چی جواب بهتون میدن(لطفا مراعات کنید)
موفق و پیروز باشید

taknikbartar
10-03-2007, 08:02 AM
سلام
عزیز چه توهینی بنده چنین جسارتی نداشته ام اگر هم کرده ام ببخشید.
ولی خدا شاهد اگر دروغ می گم بگو دروغ می گی

ولی اگر راست گفتم حرفمو تائیید نکنی تو این ماه رمضانی چوبشو بخوری من سیدم

شما اگر این همه می گین ساپورت ساپورت فکر کنم این پست 11 باشه هنوز جواب پست دوم منو ندادین.1
2 اینکه اگر همون اول جواب درخواست منو میدادین اینجوری نمی شد.
من گفتم یه همچین چیزی می خواهم اگر از همون اول جواب داده بودین این همه پست بیهوده اینجاد نمی شد.
ممنون
خدا حافظ

abtin
10-03-2007, 09:02 AM
اينا جواب نيست عزيزم ؟ :

خب یک کارمی تونی بکنی

1- در بخش دانلود سایت مامبو لرن قالب هایی برای مامبو هست
2- آموزش ها رو در مورد قالب ها بخون
3- از سایت های زیر هم می تونی قالب هایی رو انتخاب کنی و فارسی کنی
freemambo.com/website/index.php

در ضمن یک نگاهی هم به پست های اانجمن در مورد ویرایش قالب های بنداز و یا جستجو کن ;)

ممنون

اگر بخواهید قالب که شما می خواهید طراحی بشه کافی است با تیم مامبولرن تماس بگیرید تا بررسی بشه و براتون انجام بشه همین

راستی دوستان عزیز

شما اگه یه قالب 2 ستونه میخواین میتونید از قالب پیشفرضی که در مامبو 4.6.1 گذاشته بودیم استفاده کنید.

هم بهتون سايت براي دانلود قالب معرفي شده . هم يه قالب 2 ستونه بهتون معرفي شده ( قالب پيشفرض 4.6.1 ) . هم گفته شده با خوندن آموزش هاي سايت مي تونين ويرايش رو انجام بديد! هم گفته شده كه دربخش دانلود مامبولرن قالب هايي براي دانلود وجود داره ! هم بهتون گفته شده كه جستجو كنيد در اين مورد زياد صحبت شده ( تو قوانين هم ذكر شده جستجو كنيد! ) هم گفته شده كه اگه مي خواين ما براتون كاري انجام بديد كافيه با ما تماس بگيريد و درخواستتون رو بديد ( اينم تو قوانين اومده كه چجوري !‌)

فقط ما اين وسط نفهميديم كه سوال دوم شما چي بود كه كسي جواب نداد ! كه البته ازتون هم پرسيديم كدوم سوال ولي...

راستی دوستان عزیز

بازم ازتون مي خوام قوانين رو يك بار بخونين و در خوندن پست ها هم دقت بيشتري بكنين

اگه جواب سوالتون رو نگرفتين لطفا اون رو خوب مطرح كنيد تا بهتون پاسخ بديم .

ممنون !

taknikbartar
10-05-2007, 10:46 AM
سلام
خوب ما هرچی بگیم بازهم شما حرف خدتونو میزنید اشکالی نداره

ولی خدمونیم خوب بلدی با چیندن چند پست کنار هم جواب درست کنی.
ممنون

abtin
10-05-2007, 03:48 PM
مشكلتون چيه خوب ؟؟ من اگه سوالاي شما رو داشتم با جواب هاي دوستان مشكلم حل ميشد ! شما حاضر نيستين سوالتون رو درست مطرح كنين بعد توقع هم دارين ؟ اگه بد توضيح داديم يا متوجه نشدين خوب بگين توضيح بيشتر بديم عزيزم. منبع معرفي كنيم ، يا نهايت جواب رو بلد نبوديم ميگيم آقا بلد نيستيم !

لطفا تاپيك رو منحرف نكنين . سوالي دارين بپرسين .

Siamak
10-05-2007, 04:51 PM
دوست عزيز آقاي taknikbartar

اولين چيزي كه هميشه به افراد تازه كار توصيه ميشه اين هست كه جواب سوالاتشون رو از بين پستهاي قبلي انجمن جستجو كنن. به همين خاطر بهتره به جاي اينكه به دوستان خودتون توي همين انجمن جملات اعتراض آميز نثار كنيد، اول جستجو كنيد و بعد در صورتي كه پاسخ مناسبي پيدا نكرديد سوال مطرح كنيد و ...

متشكرم.

taknikbartar
10-05-2007, 11:33 PM
سلام
خوب هستین
این شد آبتين
عزیزم من یه قالب می خواستم که دو طرفه باشه به طور مثال مثل قالب 247BLUE ولی در اصل با ورژن 4.6.2 فارسی منتشر شده توسط شما کار کنه
چون من همینو نصب کردم خطا می گرفت از دوستان در خواست کمک کردم مشکلمو گفتم گفتن یک به منو با یک نام.. نام شو یادم نیست ایجاد کن مشکلت حل می شه ولی مشکلم حل نشد.
حالا من یه قالب از شما می خواهم که دو طرفه باشه مثل 247BLUE و تو ورژن 4.6.2 فارسی کار کنه که در کل خطا نگیره ./

و مشکل دوم اینکه قالب اصلی مامبو تو قسمت بالا صفحه تو اون قسمت سیاهه دو تا لینک است که به سایت شما باز می شود و زده شده آموزش مامبو می خواهم او نو پاک کنم

و مشکل سوم که تازه پیش اومده تو لوکال هاست ویندوز بعد از نصب همه چیز درست کار می کنه ولی وقتی که می خواهم یه موضوع یا یک مجموعه جدید درست کنم اخطار نبود
administrator\index3.php رو می زنه ولی وقتی به اون فایل میرم میبینم که فایل index3.php یا 2 یا 1 هست ولی اخطار میزنه که نیست./

abtin
10-06-2007, 10:10 AM
1-

اينم از قالب براتون آپلود كردم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بخش دانلود قالب ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

2- كدوم قالب ؟ توي كدهاي index.php قالب ببينين اگه هست حذفش كنيد . از مديريت منو ها هم ببينين هست يا نه !

3- لطفا قوانين رو رعايت كنين . سوالتون رو در يك تاپيك جداگانه مطرح كنيد . متن ارور رو توي تاپيك جديد بزاريد . قبل از ارسال در انجمن جستجو كنيد.