توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در مجموعه های کامپوننت ponegallery
skh_med
04-27-2006, 06:39 PM
من دوباره این ماپوننت رو نصب کردم . اما حالا ایرادی که می ده اینه که هر وقت می خوام مجموعهای درست کنم تا میام دکمه انتشار رو بزنم می گه باید یکی رو انتخاب کنی . هر چقدرم انتخاب می کنم بازم ایراد می ده که باید انتخاب کنی . می شه راهنماییم کنین که چی کار باید بکنم .
eilia
04-27-2006, 08:20 PM
سلام،
دوست عزیز شما مجموعه ای که می خواید منتشر کنید رو انتخاب می کنید (باکس کنار مجموعه تیک می خوره؟؟) اگر این کار رو انجام میدید لطف کنید و دقیق تر هم اروری که باهاش روبرو می شید و هم مرحله ای که با اون ارور روبرو می شید رو بگید،
موفق باشید :)
ایلیا
skh_med
04-28-2006, 05:56 AM
من باکس رو تیک می زنم . بعد انتشار رو می زنم . ارور می ده که شما باید یک آیتم را انتخاب کنید . در حالیکه من انتخاب کردم . با این وضع اصلا نمی تونم انتشار بدم . چندین بارم نصب و حذف کردما . اما ... لطفا راهنماییم کنین .
firoozmandan
04-28-2006, 11:44 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آموزش استفاده از این کامپوننت
یا علی
skh_med
04-29-2006, 08:43 AM
آقای فیروزمندان . به پیر به پیغمبر من تمام نکاتی که گفتین عمل کردم . اما هر بار که می خوام مجموعه ای رو انتشار بده می گه : please select an item to publish . من چندین بار نصب و حذف کردم . درمانده شدم . لطفا راهنمایین کنین .
skh_med
04-29-2006, 09:22 AM
ببینید من وقتی کامپوننت رو توی پرتال دیگه نصب می کنم کار می کنه اما تو این پرتال هر کاری می کنم نمی تونم مجموعه ای رو انتشار بدم ایراد می ده که :
please select an item to publish
کاملا گیر کردم . حتما مشکلی وجود داره . می شه راهنماییم کنین . بار ها حذف و نصبش کردم .
iransbs
04-29-2006, 12:39 PM
دوست عزیز این ارور به شما می گه لطفا یک آیتم برای انتشار انتخاب کنید
شما باید چک باکس کنار آن آیتم را تیک بزنید
اگر این کار رو می کنید لطفا از یه مرورگر دیگه استفاده کنید
skh_med
04-29-2006, 01:13 PM
من که گفتم انتخاب می کنم. من با همین مرورگر تو یه مامبوی دیگه راحت با این کامپوننت کار می کنم. اصلا راهی نداره ؟ من چی کار کنم آخه
firoozmandan
04-30-2006, 08:12 AM
یوزر و پس رو بفرستید چک میکنم
یا علی
rl_totti
04-30-2006, 04:47 PM
اقای فیروزمندان سلام
مشکل من با اون اموزش هم حل نشد
هنگام اپلود عکس مدام میگه خطا در فایل یا پوشه اصلی
من چی کار کنم 2 هفتس گیرم
ببینید من میخوام در یک منو سایت فقط چند تا عکس بذارم مثلا 800*600
فکر نکنم نیاز به pony باشه
تو قسمت مدیریت محتوا تو یه نوشته جدید میخوام مثلا 4 تا عکس بذارم اگه بخوام همون جا upload کنم نمیشه مدام میگه عکسه جدید اضافه شد ولی در صورتی که عکس به صورت ضربدر شده
لطفا مشکل منو حل کنید
ممنون
firoozmandan
05-01-2006, 08:05 AM
سلام
اگر فقط میخوایین عکس در یک صفحه خاص قرار بدین و در منوها به اون صفحه لینک بدین به صورت زیر عمل کنید :
در مدیریت مامبو روی "مطالب" >> "مدیریت صفحات استاتیک" کلیک کنید .
متن خودتون رو بنویسید و با زدن روی آیکن "افزودن تصویر " در ادیتور خود توسط پنجره popup ی که باز میشود تصویر مورد نظرتون رو آپلود کنید و در جای مورد نظرتون قرار بدین .
بعد از این مرحله صفحه مورد نظر را ذخیره کنید و از قسمت منوها به این صفحه لینک بدین .
( امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم ;) )
یا علی
rl_totti
05-01-2006, 11:12 AM
خوب مشکل منم همون جاست
توی popup میخوام عکسو اپلود کنم نمیشه اسم عکس به لیست اضافه میشه
نمیدونم عکس اپلود میشه یا نه ولی به صورت ضربدر ه
حالا چی کار کنم
میخواید user va pass بدم خودتون ببینید
firoozmandan
05-01-2006, 05:40 PM
سلام
آره .. یورز پس رو ارسال کنید چک میکنم .
یا علی
rl_totti
05-03-2006, 11:46 PM
سلام
اقای فیروز مندان اون مشکل من با اپلود عکس ها از ftp حل شد
منتها یه مشکل بزرگ برام پیش اومده
من به محض اینکه وارد بخش مدیریت مامبو می شم در عرض کمتر از 10-15 ثانیه صفحه خود به خود وارد صفحه user , pass میشه ...مشکل از کجاست ....
البته ببخشید که سوالو اینجا پرسیدم
ahmadzadeh
05-04-2006, 06:25 AM
سلام
سطح دسترسی به پوشه ها و فایل ها را چک کن
یا علی/خداحافظ
rl_totti
05-04-2006, 08:22 AM
ممنون مشکل حل شده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.