توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه ذخیره فایل ها در remository ؟
nabegheyegharne
09-29-2007, 02:47 PM
من در لوکال وقتی فایلی رو برای ریموسیتوری تعریف می کنم این فایل به جای اینکه در پوشه آپلود بره به بانک اطلاعاتی در جدول mos_downloads_blob میره. هیچ فایلی در روت موجود نیست و وقتی میخوام دانلود کنم مشکلی نیست. فکر می کنم فایل رو از دیتابیس می خونه. این طوری حجم دیتابیس میره بالا . این مشکل چطوری حل میشه؟
mhadaily
09-30-2007, 06:15 AM
خب میتونی یک کار دیگه کنی یک جایی آپلود کنی و سپس لینک آپلودی رو خودت دستی وارد کنید
ایجاد ار روی سرور فکر کنم در همین مورد باشه
nabegheyegharne
09-30-2007, 10:02 AM
بله اینطوری می تونم تو فضا هم صرفه جویی کنم و فای ها رو تو یه سرور دیگه بریزم.
nabegheyegharne
10-05-2007, 06:20 AM
در حالت ایجاد از سرور دیگر وقتی می خوام فایلی رو دانلود کنم در صفحه نهایی دانلود تبلیغی نمایش داده میشه . من می خوام این تبلیغ رو حذف کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
برای دیدن تبلیغ به سایت من که در مشخصاتم هست بروید و روی آخرین کتاب های آپلود شده کلیک کنید در صفحه نهایی دانلود این تبلیغ رو خواهید دید.
در حالت ایجاد از سرور دیگر وقتی می خوام فایلی رو دانلود کنم در صفحه نهایی دانلود تبلیغی نمایش داده میشه . من می خوام این تبلیغ رو حذف کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
برای دیدن تبلیغ به سایت من که در مشخصاتم هست بروید و روی آخرین کتاب های آپلود شده کلیک کنید در صفحه نهایی دانلود این تبلیغ رو خواهید دید.
در تنظیمات remositery قسمتی وجود داره که میتونید کد تبلیغ را حذف یا کد تبلیغ دلخواه را قرار دهید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.