توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود نشدن مجموعه ها !!!
IrPars
09-30-2007, 02:13 AM
سلام
در مامبو 4.6.2 من برای یک کاربر دسترسی ارسال مطلب ایجاد کردم که بتونه مطلب بفرسته !
اما وقتی وارد کاربریش میشه و میزنه روی ارسال مطلب و همه ی کار ها رو درست انجام میده برای ارسال مطلب ، اما قسمت مجموعه لود نمیشه ، اگه هم این مشخص نشه این مطلب در چه مجموعه ای است ، مطلب ارسال نمیشه و پیغام میده که مجموعه را انتخاب کن !
خودم این رو تست کردم !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
IrPars
09-30-2007, 02:20 AM
لازم به ذکر است که این ارسال مطلب برای کاربر مشکل داره اما برای من که ادمین هستم از قسمت ادمین مشکلی نداره و از طریق مدیریت مجموعه ها لود میشه اما برای کاربر لود نمیشه !
mhadaily
09-30-2007, 05:48 AM
مشکل در ارسال مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لطفا دوست من کمی وقت بزار و جستجو کن
در ضمن برای ارسال مطلب به صورت کمی گسترده تر هم میتونی از کامپوننت ja submit استفاده کنی که البته با مامبو سازگار شده توسط تیم که در صورتی که نیاز دارید با تیم تماس بگیرید
موفق باشید
IrPars
09-30-2007, 09:59 AM
مشکل در ارسال مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لطفا دوست من کمی وقت بزار و جستجو کن
در ضمن برای ارسال مطلب به صورت کمی گسترده تر هم میتونی از کامپوننت ja submit استفاده کنی که البته با مامبو سازگار شده توسط تیم که در صورتی که نیاز دارید با تیم تماس بگیرید
موفق باشید
من اون بخش رو نگاه کردم اما نمیتونستم پست بدم !!!
خب من همه ی این کار ها را انجام دادم یعنی یک منو ساختم و لینک هم همان طوری که گفته بودن با توجه به ID وارد کردم ، اما باز هم مجموعه لود نشد !
یعنی در قسمت مجموعه چیزی برای انتخاب وجود نداره و وقتی هم که می خوام ذخیره کنم پیغام میده که "لطفا یک مجموعه انتخاب نمایید" در حالی که هیچ مجموعه ای برای انتخاب وجود نداره !
ممنون میشم راهنمایی کنید . خدا نگهدار
IrPars
10-01-2007, 02:15 PM
یکی بیاد راهنمایی کنه !!! :'( :'(
abtin
10-01-2007, 04:04 PM
شما يه منو توي منوي كاربري از نوع لينك آدرس وب بساز با اين لينك
index.php?option=com_content&task=new&sectionid=3
حالا اگه در بخش با شناسه 3 مجموعه اي وجود داشته باشه و منتشر شده باشه در ليست مجموعه هنگام ارسال مطلب ميان.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.