PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد قسمت Contact Us

yes
09-30-2007, 03:42 PM
من جوملا و مامبو رو روی WAMP نصب کردم اما مشکل در هردو اینه که وقتی در Contact Us ایمیل میفرستم کار نمیکنه و به دست مدیر که خودم باشم نمیرسه . در بخش کومپوننت --> کونتکتس --> منیج کنتکتس هم Linked to user رو به Administrator تغیر دادم اما هر کاری میکنم ایمیل برای من نمیاد .

حتی گفتم شاید روی لوکال مشکل داشته باشه و روی سرور امتحان کردم اما بازم جواب نداد .

خیلی کارم گیره میشه کمک کنید ؟

نوید
09-30-2007, 03:52 PM
مشکل از سیستم ارسال ایمیل است ، موارد زیر را اصلاح کنید:
مدیریت -> تنظیمات کلی -> پیام ها
تنظیمات ایمیل خود را وارد نمایید

yes
09-30-2007, 04:07 PM
اونجا درسته خودت ببین :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

radmehr
09-30-2007, 04:41 PM
اولا به جای wamp از AppServ استفاده کنید
دوما روی لوکال که میل نمیفرسته! فقط مال سرور هست

yes
09-30-2007, 04:56 PM
خوب گفتم که روی سایت خودمم آپلود کردم اما بازم کار نکرد :&#039;(

firoozmandan
10-03-2007, 08:48 AM
یوزر نیم + پسورد مامبو و هاست رو بفرستید چک میکنم

یا علی

yes
10-03-2007, 10:54 PM
این صفحه اول نصب هست :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اینجا هیچ مشکلی هست که بخاطرش این مشکل پیش بیاد ؟

nabegheyegharne
10-04-2007, 02:38 AM
آقا این موارد قرمز همه مشکل هست. در انجمن بارها گفته شده که حداقل موارد مورد نیاز رو باید تامین کنید.

firoozmandan
10-04-2007, 06:06 AM
مورد بعدی که باید به اون اشاره کنیم اینه که اینجا انجمن حل مشکلات مامبوست نه جوملا

قوانین رو به دقت مرور کنید

یا علی