PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : mod_article

Masih
10-01-2007, 09:22 PM
من همچنان با این ماژول مشکل دارم. ماژول رو از این آدرس میتونید دانلود کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

صفحه اول سایت من الان این مشکل رو داره ولی اصلا نمیفهمم مشکل کجاست:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این هم آدرس دانلود فایل PHP که اشکال میگیره ازش.

اگر کسی هم میتونه لطف کنه و در صورت لزوم من بهش user, pass سایتم رو بدم تا مشکل رو حل کنه ممنون میشم.

mhadaily
10-02-2007, 05:14 AM
از این استفاده کنید

ماژول نمایش مقالات (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Masih
10-02-2007, 07:01 AM
مجید جان ممنون از پاسخ ولی این پیغام رو میده حالا:

Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /home/yekshahr/public_html/modules/mod_article_thumbnails.php on line 87

???

بعدش هم اینکه این فایلها که شما دادی مال ورژن 1.2 هست ولی من از ورژن 2.07 استفاده میکنم.

AhmadMozahem
10-02-2007, 08:48 PM
چه جوری متونم برای کنار این مفالات تصویرم بزاریم

abtin
10-03-2007, 07:42 AM
ورژن php تون رو آپگريد كرديد ؟

از phpinfo چك كنيد سرور شما GD رو پشتيباني مي كنه يا خير ؟

Masih
10-03-2007, 08:29 AM
ورژن php تون رو آپگريد كرديد ؟

از phpinfo چك كنيد سرور شما GD رو پشتيباني مي كنه يا خير ؟

ربطی به اون نداره. همین ماژول وقتی بدون عکس استفاده بشه مشکلی نداره. ایرادش عکس هست. لطفا به توابعی که ایراد گرفته ازشون دقت کنید!

firoozmandan
10-03-2007, 08:32 AM
سلام

دقیقا مشکل از GD است .این ارور زمانی داده میشه که GD نصب نشده باشه یا مشکلی داشته باشه ....

یا علی

Masih
10-03-2007, 08:54 AM
سلام

دقیقا مشکل از GD است .این ارور زمانی داده میشه که GD نصب نشده باشه یا مشکلی داشته باشه ....

یا علی

ببخشید میپرسم ولی حالا این GD چیه و چطوری میشه نصب کرد؟ اگر امکان داره یه توضیح مختصری بدید.

firoozmandan
10-03-2007, 09:03 AM

یا علی

alizali
10-03-2007, 09:43 AM
شما نمیتونی نصبش کنی
باید از مدیر سایتت بخواهی که برات نصبش کنه

Masih
10-03-2007, 10:36 AM
GD رو هم نصب کرد مسئول سرورم ولی مشکل حل نشده!! :&#039;(

چطوری میتونم از نصبش مطمئن بشم؟ اگه زودتر کمکم کنید ممنون میشم. آخه 22 مهر افتتاح رسمی سایت هست و این مشکل پیش اومده... ناراحت

** 2 پست شما یکی شد

firoozmandan
10-03-2007, 10:44 AM
با قرار دادن تابع phpinfo() در یک فایل PHP

یا علی

Masih
10-03-2007, 01:40 PM
GD هم کاملا نصبه که میتونید در این آدرس ببینید:

سایت رو هم به صورت فعال در آوردم که بتونید خودتون مشاهده کنید تا مشکلش رو از نزدیک ببینید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Masih
10-03-2007, 05:02 PM
من روی سایتهای دیگه هم که GD نصب بود امتحان کردم ولی باز همین مشکل رو داشت. کاشکی یه نفر زحمت میکشید رو لوکال خودش یا رو سایت خودم تست میکرد که سریعتر حل بشه! :(

abtin
10-03-2007, 07:18 PM
شما كدوم رو نصب كرديد ؟ ماژولي كه مجيد دادن رو نصب كنيد .

Masih
10-03-2007, 07:23 PM

ماژول مجید جان رو همون اول نصب نکردم ولی مشکل حل نشد. گفتم چه پیغامی میده بعد از نصب اون ماژول. :(
این ماژول روی لوکال کاملا درست کار میکنه اما رو سرور....!!! :( اصلا نمیفهمم مشکلش چیه!!! :&#039;(

نوید
10-03-2007, 07:44 PM

این ماژول روی لوکال کاملا درست کار میکنه اما رو سرور....!!! :( اصلا نمیفهمم مشکلش چیه!!! :&#039;(

دوست عزیز این گفته شما تایید میکنه که مشکل از هاستینگ شما هستش وگرنه باید لوکال نیز با مشکل مواجه میشدید

Masih
10-03-2007, 08:02 PM

دوست عزیز این گفته شما تایید میکنه که مشکل از هاستینگ شما هستش وگرنه باید لوکال نیز با مشکل مواجه میشدید

آخه یه جا مشکل داره، دو جا مشکل داره، همه جا که مشکل نداره! من الان رو هر هاستینگی تست کردم مشکل داشته جز لوکال!! اگر هم مشکل واقعا از هاستینگ هست راهنماییم کنید. میشه کسی این رو روی سرور خودش تست کنه؟!

abtin
10-03-2007, 08:17 PM
ماژول مجيد رو كه نصب كرديد ارور Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() اومد ! اين ارور مربوط به عدم نصب GD ميشه كه شما مي گين GD الان رو سرورتون نصب شده . حالا از ماژول مجيد استفاده كنيد !

Masih
10-03-2007, 09:31 PM
من واقعا از تک تک کسانی که توی این تاپیک کمکم کردند ممنونم. مشکل رو فهمیدم از کجا بود! البته پست آخر آبتین جان خیلی کمک کرد که مشکل رو بفهمم از چیه! مشکل از گزینه Embed thumbnails بود که باید توی تنظیمات ماژول فعال میشد. باز هم از همگی ممنونم. امشب راحت میخوابم!!! ;D