PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جیگرت برم کاکو زودتر جواب بده.

javid108
10-03-2007, 08:51 PM
سلام دوست واستاد عزیز :
من هم گرفتار مشکل همین آقا شده ام . به سرور متصل نمیشه . نه با لوکال ، نه آدرس دیگه ای .
دقیق برای من کم سواد بگین چه کار کنم.در ضمن دیتابیسمم درست ساختم . دو تا هم ساختم.
جیگرت برم کاکو زودتر جواب بده.

من فایل smf_1-1-3_install.zip رو از سایت رسمیش گرفتم و در پوشه ی /forum ریختم و extract اش کردم. بعدش وارد صفحه ی اول نصب شدم. تو این صفحه FTP Connection Information به مشکل برخوردم.

جلوی Server: چی باید بنویسم؟ با localhost که میخوام کانکت شم به اف تی پی ارور زیرو میده :

Unable to connect to FTP server with this combination of details.

550 Can't change directory to /forum: No such file or directory

بعدشم بصورت دستی اون فایلهایی رو که گفته 777 کردم اما بازم همون صفحه باز میشه و میخواد به اف تی پی کانکت بشه.

اگه لطف کنین و کلا یه راهنمایی راجع به چگونه پر کردن این فیلدهای صفحه ی اول راهنمایی کنین.

javid108
10-03-2007, 09:01 PM
سلام دوست واستاد عزیز :
من هم گرفتار مشکل همین آقا شده ام . به سرور متصل نمیشه . نه با لوکال ، نه آدرس دیگه ای .
دقیق برای من کم سواد بگین چه کار کنم.در ضمن دیتابیسمم درست ساختم . دو تا هم ساختم.
جیگرت برم کاکو زودتر جواب بده.

نصب کننده قادر به اتصال به سرور FTP با اطلاعات وارد شده نیست.

من جلوی این چارتا چی بنویسم؟

سرور : پورت :

نام کاربری :
نام کاربری برای ورود. هیچ کجا ذخیره نمی شود.
رمزعبور :
رمزعبور برای ورود. هیچ کجا ذخیره نمی شود.
شاخه نصب برنامه:

من فایل smf_1-1-3_install.zip رو از سایت رسمیش گرفتم و در پوشه ی /forum ریختم و extract اش کردم. بعدش وارد صفحه ی اول نصب شدم. تو این صفحه FTP Connection Information به مشکل برخوردم.

جلوی Server: چی باید بنویسم؟ با localhost که میخوام کانکت شم به اف تی پی ارور زیرو میده :

Unable to connect to FTP server with this combination of details.

550 Can't change directory to /forum: No such file or directory

بعدشم بصورت دستی اون فایلهایی رو که گفته 777 کردم اما بازم همون صفحه باز میشه و میخواد به اف تی پی کانکت بشه.

اگه لطف کنین و کلا یه راهنمایی راجع به چگونه پر کردن این فیلدهای صفحه ی اول راهنمایی کنین.

firoozmandan
10-04-2007, 06:29 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یه بار با دقت از روی لینک بالا مطالعه کنید

!!!!

یا علی