توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بيچاره شدم بدادم برسيد !!!
david2
10-03-2007, 11:09 PM
من برا 8 نفر سايت راه اندازي كردم و براي همشون هم از يه جا هاست خريدم و براي همشون هم مامبو نصب كردم و بعد از كلي زحمت اومدن safe mode سرور on كردن حالا روي هيچكدوم از سايتها ماژول و كامپوننت نصب نميشه . چند تا از اين ادميناي سايتها هم ميگن يا مشكلمون رو حل كن يا پول هاست رو بده . سروز حاضر نميشه سيف مد رو اف كنه و اگه بخوام پول هاست رو هم بدم يه چيزي معدل 150000 تومن بايد بدم تازه بايد فايلهاشون رو هم انتقال بدم رو سرور جديد . چون من تضمين كردم كار رو
لطفا اگه براي نصب ماژول و كامپوننت با safe mode on راهي هست بگيد
ممنون
firoozmandan
10-04-2007, 06:08 AM
سلام
لطفا عناوین تاپیک رو درست انتخاب کنید . در مورد این مسئله به قوانین انجمن مراجعه کنید !
میتونید دستی نصب کنید . اما نصب نشدن کامپوننت و ... تنها مشکل نیست . مشکلات دیگری هم با ON شدن safe mode پیش میاد که به صورت پیشفرض قابل حل شدن نیستن
به شما توصیه میکنم هاست رو عوض کنید .
یا علی
trueend5
10-04-2007, 10:47 AM
اونا میتونن براتون آف کنن حتما نمیخوان! بهتره با ساپورت هاستتون تماس بگیرید و مشکلتون رو واسشون توضیح بدین و قانعشون کنید !
اگه نمیخواین safemode رو آف کنن حداقل میتونن یوزر آپاچی رو برای هر کدوم از سایت ها که مشکل دارن با uid همون مشتری ران کنن تا مشکل برطرف شه! البته اگه بفهمن اصلا چی گفتیم ;)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.