PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : remository و یاداشت های پیشرفته

iramak
10-06-2007, 07:10 PM
سلام
نمیدونم مشکل از رموستریه یا یادداشت های پیشرفته که در سایت وقتی به دانلود سنتر سایت که با رموستری درست شده می رم فرم یاداشت های پیشرفته هم زیر اون با تیتر یک مطلب پرت وجود داره !
این مشکل در توضیحات فایل هم وجود داره !
مامبوی من هم 4.6.1 هستش ...
سوال دیگه ای که داشتم : دوستان گفته بودند که رموستری با مامبو 4.6.2 مشکل داره ، آیا این مشکل رفع شد ؟
چون سایت من با این کامپوننت کار زیادی داره نتونستم که مامبو رو آپگرید کنم .
ممنون از لطفتتون ...

radmehr
10-06-2007, 09:40 PM
من تو سایتتون این مورد رو ندیدم .. لینک صفحه و یا اسکرین شاتشو بزارید

بله آماده شده .. بزودی میزاریم تو سایت

iramak
10-07-2007, 11:37 AM
سلام آقای رادمهر
ممنون از توجهتون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این مشکل در قسمت موضوعات وجود نداره و فقط وقتی به بخشی که در مورد یک فایل توضیح داده شده سر میزنم این فرم رو می بینم و به نظر میاد که توضیحات فایل رو با مطلب سایت اشتباه می گیره !!!

radmehr
10-07-2007, 12:31 PM
احتمالا با هم conflict دارن

iramak
10-07-2007, 12:40 PM
پس در اینصورت نمی شه از این کامپوننت استفاده کرد ؟ چون برای من remository مهم تره !
سعی می کنم کامپوننت مدیریت یادداشت کاملی که با دانلود سنتر هم سازگاری داشته باشه استفاده کنم .
ممنون از شما ...

mokhdar
10-13-2007, 04:32 PM
يه سوال دارم من اين كامپونتو نصب كردم ولي توقسمت مديريت وقتي ميخواهم وارد قسمت كنترل اون بشم اين ارور
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> operation abroted

radmehr
10-13-2007, 06:06 PM
با firefox کار کنید