PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 2 پیام خطا همزمان بعد از نصب

semko
10-06-2007, 08:40 PM
سلام خسته نباشید اول سرچ کردم بعد سوال می پرسم :P این دو پیغام ماله چیه اولی در صفحه اصلی سایت یعنی این :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) in D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>( 2) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code on line 856

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) in D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>( 2) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code(1) : eval()&#039;d code on line 1265

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) in D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 212

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) in D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 213

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) in D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 214

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) in D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 215

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) in D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 216
================================================== =====================================
این دومی وقتی که می ری تو قسمت مدیریت نمی تونی بری این پیغام رو می ده :
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) in D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .php on line 84

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) in D:\vhosts\zhiarco.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .php on line 84
================================================== =====================================
شرمنده زود زود مزاحم میشیم موفق باشید

radmehr
10-06-2007, 09:48 PM
فایل configuration.php رو دستی ایجاد کردید؟ اگر بلی .. باید حتما با برنامه dreamweaver ایجاد می کردید

semko
10-07-2007, 06:38 AM
بله دستی ایجاد کردم اگه با اون برنامه درین ویور ایجاد کنم و باز آپلود کنم کار می کنه یا باید از اول نصب کنم ؟

radmehr
10-07-2007, 08:30 AM
محض احتیاط از اول نصب کنید بهتره

semko
10-08-2007, 07:13 PM
ببخشید از اول نصب کردم به همین شکل ولی باز هم همینطور شد
در ضمن یادم رفت بگم سایت من Cpanel نیست بلکه Plesk هست این دو تا چه فرقی دارن ؟ به نظر من مشکل از این باشه آخه قبلا رو سی پنل نصب می کردم اصلا پیغام خطا نمی داد ولی حالا 2 هفته هست دارم باهاش سرو کله می زنم برام نصب نشده شرمنده یه راهنمایی می خواستم در ضمن فرق این دوتا رو هم برام بگی ممنون میشم تشکر
( Cpanel - Plesk )

radmehr
10-08-2007, 07:53 PM
اگر هاستتون ویندوز هست ما توصیه کردیم همیشه که هاست لینوکسی بگیرید که به مشکل بر نخورید

semko
10-08-2007, 08:16 PM
خوب به نظر شما چیکار کنم ویندوز هست ؟

hossein.shokrzadeh
10-09-2007, 01:23 AM
اگر هاستتون ویندوز هست ما توصیه کردیم همیشه که هاست لینوکسی بگیرید که به مشکل بر نخورید

از مامبوسرور هاست بگير با هاستت زندگي كن ;) بعد از يه مدت عكس هاستت رو ميگيري بغل ميكني باهاش ميخوابي ;D