ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ورود به بخشه مدیریت با وارد کردنه userو password

pj
10-06-2007, 10:37 PM
با سلام وخسته نباشید >:(
من تمامه مراحله نصبه mambo462pرو از روی فایله اموزشیه تصویری که گذاشته بودید انجام دادم
و همه مراحل به خوبی انجام شد , ولی نمیدونم چرا با وارد کردنه userو password وارده بخشه مدیریت سایت نمیشه !!!!!!
هیچ اروری هم نمیده . فقط با کلیک کردنه ورود(log on) . دوباره همان صفحه مربوط به وارد کردنه رمز و کاربر میاد.!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید.

hossein.shokrzadeh
10-07-2007, 01:59 AM
سلام
يوزر و پسورد رو تو notepad بنوسيد تا مطمئن شيد كه درست وارد ميكنيد... تست كنيد، اگر نشد از ديتابيس عوضش كنيد
يا علي

yaser1
10-14-2007, 02:31 PM
من هم این مشکل رو دارم. روی سرور خودتونه

تا دیروز درست کار می کرد

الان هیچ خطایی نمده و فقط دوباره به همون صفحه بر میگرده(اگر یوزر و پس رو درست بزنم و الا خطا میده)

از آموزش تغییر پسورد ادمین مامبولرن هم چند تا یوزر سوپرادمین رو پسوردشون رو تغییر دادم بازم همونجوریه

mhadaily
10-14-2007, 02:42 PM
مشکل در ورود به مدیریت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

این تاپیک ها رو بررسی کنید ببنید مشکل حل میشه

یاعلی

yaser1
10-14-2007, 02:50 PM
نشد

الان دارم میگردم
در بخش مدیریت صفحه ی 9 از 33 را دارم میخونم چون با جستجو چیزی دستگیرم نشد

بهترین راه اینه که با ادمین هاستتون تماس بگیرین و بهشون بگین براتون انجام بدن .. البته از خصوصیات یک هاست خوب سازگار با مامبو اینه که Session save path به صورت writeable باشد. تبلیغ نباشه استفاده از هاستهای مامبولرن هیچ یک از اینگونه مشکلات رو براتون پیش نمی آره !!

هاست من مامبوسروره

حتی بکاپ دیتابیس رو هم برگردوندم

نمیشه چرا این لامصب!؟

حتی اینکار رو هم کردم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نشد

صفحه از محتوای 33 صفحه ای تالار مدیریت رو خوندم. تاپیک مشابه خیلی بود و تازه فهمیدم رفقایی که سرچ نکرده تاپیک می زنن چقدر بیخودی انجمن رو شلوغ میکنن

به هر حال مشکل من حل نشد ، هیچ خطای هم نمی ده مگه اینکه یوزر و پس رو اشتباه بزنم. در غیر اینصورت بی هیچ حرف و حدیثی مجدداً به صفحه لاگین بر می گرده

هیچ کاری روی سایت انجام نداده بودم

عموماً میگن مشکل از Session save path است که هاستینگ باید درستش کنه، من که هاستینگم مامبوسرور سر به کجا بگذارم؟! گریه

از طریق دیتابیس پسورد را ست کردم حل نشد

بکاپ دیتابیس رو برگردوندم نشد

به همین دلیل نمی خوام از راه بازیابی پسورد هم ادامه بدم!!

تا همین دیروز پریروز داشت مثل پلنگ کار میکرد

*** 4 پست شما یکی شد

firoozmandan
10-15-2007, 05:45 AM
آدرس سایت + یوزرنیم + پسورد رو به صورت خصوصی بفرستید .!

از زدن SPAM خودداری کنید !

یا علی

firoozmandan
10-15-2007, 07:09 AM
مشکل شما حل شد

مشکل این بود :

&lt;?php

در ابتدای فایل configuration.php !!

سعی کنید همیشه فایلهای PHP رو با ادیتور های استاندارد ویرایش کنید .

یا علی

yaser1
10-15-2007, 07:23 AM
سلام
یه نکته ای هست که جداگانه براش یه تاپیک خواهم زد و اون بحث امنیته

من کاملاً به تخصص بروبچ مامبوسرور اعتقاد دارم و اولش هم می گم فکر می کنم مشکلی که میخوام بگم از خودم بوده

و اون اینکه من یوزر و پس سی پنل رو به هیچ کس نداده بودم الا یکبار برای بچه های سرور
پسورد هم کلمه ای متعارف نبود و البته پسورد خوبی هم بود 10 کاراکتر شامل حرف و رقم بود که کاراکتر اولش Uper Case بود

روز قبل از این قصه دیدم سایت ارور انقطاع ارتباط با دیتابیس مسده. وارد سی پنل شدم دیدم فایل کانفیگوریشن کمی تغییر کرده! یوزری برای دیتابیس تعرف شده که پسوردش هم اونی نیست که من داده بودم

چند جای دیگه اش هم تغییر کرده بود که درست کردم

اما این مورد رو دقت نکرده بودم

مشکل از کجا میتونه باشه؟

جان جدتون بهتون برنخوره اما آیا با فرض اینکه پسورد در کل گیتی فقط دست من بوده، آیا این نمونه ای از هک به حساب نمی آد؟

yaser1
10-15-2007, 07:25 AM
سلام

آقا محسن شرمنده یادم رفت تشکر کنم. ممنون ;)

firoozmandan
10-15-2007, 07:30 AM
ُسلام

یاسر جان :
چند تا فرضیه میشه داد :
یوزر نیم + پسورد شما لو رفته باشه ...
تا جایی که یادم هست شما این سایت رو از یک هاست دیگه به اینجا منتقل کردید . ممکنه زمانی که روی اون هاستینگ بود در سایت شما یک یا چند فایل Shell قرار دادن و به راحتی هر زمان که بخوان میتونند فایلهای شما رو تغییر یا ....

یا علی

yaser1
10-15-2007, 07:38 AM
سلام
فرضیه اول، راهی غیر از این داره که من خودم پسورد رو داده باشم؟

فرضیه دوم (در صورت درست بودن ) چکار باید کرد؟

firoozmandan
10-15-2007, 07:54 AM
سلام

کش رفتن پسورد خیلی راحته ... با trojan ... keyloger .... &amp; ...

باید ابتدا اون فایل shell رو پیدا کنید بعد حذف که زیاد ساده نیست این کار ... البته ما خیلی از موارد رو از طریق تنظیمات سرور غیرفعال کردیم اما ...

یا علی