توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چت روم
azizkhani
10-08-2007, 04:12 AM
من يه اسكريپت چت پيدا كردم تو يكي از فايل هاش نوشته بود كه مي شه به عنوان يكي از بسته هاي smf هم نصب شه اما دقيق نگفته بود چطور البته اين اسكريپت فارسي هم شده اسمش اينه : x7 Farsi chat ، ممنون مي شم بگيد چطور بايد نصبش كنم؟ يه نصب عاديه يا نه سبك خاصي داره؟
firoozmandan
10-08-2007, 07:44 AM
سلام
لطفا لینک دانلود رو اینجا قرار بدید تا دوستان بتونن بهتر به شما کمک کنند
یا علی
nabegheyegharne
10-08-2007, 11:50 AM
در هنگام نصب لیستی موجود است که از طریق آن پرتال مورد نظر و بانک اطلاعاتی اون رو انتخاب میکنید
azizkhani
10-08-2007, 05:22 PM
اينم لينك دانلودش:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سيستم جالبيه
اينم لينك دانلودش:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سيستم جالبيه
این یک اسکریپت قدیمی است و میتونه امنیت سایت را به خطر بندازه
توصیه مبکنم اخرین نسخه این برنامه را دانلود و نصب کنید:
دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
hossein.shokrzadeh
10-09-2007, 10:45 AM
نوید جان عادی رو smf نصب میشه؟
nabegheyegharne
10-09-2007, 11:21 AM
من که گفتم . این اسکریپت در واقع برای همین ساخته شده که روی انواع سیستم های معروف نصب بشه و از دیتابیس اونها استفاده کنه.
نوید جان عادی رو smf نصب میشه؟
نه
باید smf راهک کنه تا نصب بشه
hossein.shokrzadeh
10-09-2007, 03:11 PM
سلام
پس عادي نصبش كنيم فكر كنم بهتر باشه :) اگر امنيت رو هم به خطر بندازه، رو ديتابيس SMF نباشه معقول تره
ولي اين هك كردنش آمادش هست؟ يا بايد سفارش بديم؟
ممنون
يا علي
سلام
پس عادي نصبش كنيم فكر كنم بهتر باشه :) اگر امنيت رو هم به خطر بندازه، رو ديتابيس SMF نباشه معقول تره
ولي اين هك كردنش آمادش هست؟ يا بايد سفارش بديم؟
ممنون
يا علي
هک کردنش آمادست
باید پرمیشن ها را 777 کنید و فایل نصب را در پوشه smf اجرا کنید
به نظر من هم ممکنه امنیت را به خطر بندازه
azizkhani
10-10-2007, 12:30 PM
سیستم مشابه این که امینت smf رو هم به خاطر ندازه وجود داره؟
بسته های چت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.