توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انواع مدیر با سطوح دسترسی مختلف
samad1361
10-08-2007, 04:30 PM
با سلام و خدا قوت 8)
از چه کامپوننت یا ماژول یا ... استفاده کنم که در صفحه مدیریت انواع مدیر با سطوح دسترسی مختلف داشته باشم مثلا مدیری یک ماژول یا کامپوننت را مشاهد کند و مدیری نه یا تعدادی از منوها برای یک مدیر قابل رویت نباشد و برای مدیر دیگر نباشد
لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید
radmehr
10-08-2007, 07:50 PM
باید کدنویسی برای این کار صورت بگیره
خواستید با info [at] mambolearn [dot] com تماس بگیرید
mitrasapid
10-09-2007, 09:22 AM
به نام خدا
با سلام و خدا قوت و با اجازه دوستان
من براي اين جهت از اين كامپونت استفاده مي كنم خيلي هم خوبه : com_jaclplus نمي دونم نظر دوستان چيه
از سايت جملا دات اورگ هم قابل دريافته .
موفق باشيد
radmehr
10-09-2007, 09:41 AM
اون فقط بر روی جوملا کار میکنه نه مامبو!
ضمن اینکه قابلیت های کمی هم داره
samad1361
10-09-2007, 06:59 PM
لطفا در صورت امکان اینجا بنویسید و کمک کنید که دیگران هم بتوانند استفاده کنند شاید مشکل خیلی ها باشه
farhad
10-09-2007, 07:43 PM
لطفا در صورت امکان اینجا بنویسید و کمک کنید که دیگران هم بتوانند استفاده کنند شاید مشکل خیلی ها باشه
اگر ميخواستند كه بصورت عمومي در مورد اين مسائل صحبت كنند كه احتياجي به دادن آدرس ايميل و غيره نبود !
radmehr
10-09-2007, 08:50 PM
این موارد نیاز به برنامه نویسی زیادی داره و ما بطور رایگان در اختیار کسی قرار نخواهیم داد.
yaser1
10-09-2007, 09:23 PM
سلام
من قوی ترین نوع امنیت و اعطای دسترسی را تا کنون فقط توی پورتال DotNetNuke (Open Sorce Portal)a دیدم
واقعاً بی نظیره و خارق العاده است
عجیبه که چرا توی مامبو چنین دسترسی هایی ایجاد نمیشه
البته به نظرم مشکل فنی وجود نداره و قصه به نوع تعریف هر یک ازاین نرم افزارها بر می گرده
DotNetNuke یک نرم افزار ارائه پورتاله که اعطای دسترسی های گوناگون و جورواجور (در حد دیدن برخی ماژول ها درون یک صفحه یا مجوزهای ویرایش و نمایش صفحات و ... ) بدلیل وجود مدیران مختلف لازمه ی این کاره
ولیکن مامبو این تعریف براش نشده
ما از DNN درشهرداری تهران استفاده می کنیم و تا بحال نزدیک 80 سایت برای زیر مجموعه های شهرداری تهران فقط و فقط با یک هسته! راه اندازی کرده ایم. البته خوشحال میشم بدونم برای انجام چنین کاری توی مامبو چقدر باید هزینه کرد
firoozmandan
10-10-2007, 05:26 AM
سلام
نظر شما رو به مطالعه دقیق RoadMap مامبو جلب میکنم .
در ورژن 5 این قابلیت اضافه خواهد شد
البته صحبتهایی شده که ممکنه در ورژن 4.7 این امکان اضافه بشه
یا علی!
yaser1
10-17-2007, 07:32 PM
سلام
کسی خارجکیشو سراغ نداره؟ کامرشیال هم بود عیبی نداره فقط قابل تست باشه و البته جوابشو پس بده
این کامپوننت مامبولرن اگه نگم تست نداره، میتونم بگم تستش خیلی دنگ و فنگ داره. من طلبه ی خریدشم ولی تست نمی دن(البته نه به این صراحت!)
یه جورایی بهشون حق میدم یه جورایی هم انتظار دارم اعتماد کنن
خلاصه پولکی کسی سراغ داره؟
ashkanjoon
10-18-2007, 06:50 AM
وای پسر من هم با DNN کار کردم واقعا عالیه اما هر کدوم از این cms ها مزایا و معایب خاص خودشون رو دارند اما ای کاش که مامبو هم همچین امکاناتی رو داشت :-\
yaser1
10-18-2007, 08:34 AM
اون فقط بر روی جوملا کار میکنه نه مامبو!
ضمن اینکه قابلیت های کمی هم داره
برای مامبو هم داره MACLPlusPro
اینم دانلود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای 4.6.1 و 4.6.2 هم داره که باید عضویتشوانجام بدید. 3 ماهه میشه 28 USD و یکساله 88 تا
yaser1
10-24-2007, 08:31 PM
سلام
البته با 4.5.4 مامبولرن مشکل داره. فایل mambo.php رو تغییرات میده که ....
راستی کسی از DNN انجمن، سایت فارسی یا پشتیبان خوب (بازم ترجیحاً فارسی) سراغ داره؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.