PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر هاستینگ به مامبو سرور و بروز مشکل نامعلوم

yaser1
10-09-2007, 07:53 PM
سلام
تصمیم گرفتم هاستینگم رو به مامبوسرور تغییر بدم
اولش میخواستم فایلهامو هاست به هاست کنم که متاسفانه بچه های مامبوسرور موفق نشدند
بعدش تصمیم گرفتم بکاپی رو که گرفته و دانلود کرده بودم رو آپلود کرده و روی هاست جدید نصب کنم. آپ کردم و با ویزارد سی پنل برگردوندم، تمام تنظیمات و فایل ها و دیتابیس برگشت ولی سایت بالا نمی آد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم نشد!

با بچه ها صحبت کردم تصمیم گرفتیم محتویات www روبه تنهایی آپ کنم
اینکارم کردیم ولی نتیجه مثل قبل شد!

الان جمعاً بیش از 72 ساعته که سایت بالا نمی آد

کسی می دونه مشکل کجاس؟

farhad
10-09-2007, 07:58 PM
خب چرا فقط تيبل هاي ديتابيس + پوشه هاي غير از مامبو رو منتقل نكرديد ؟

yaser1
10-09-2007, 08:00 PM
خب چرا فقط تيبل هاي ديتابيس + پوشه هاي غير از مامبو رو منتقل نكرديد ؟

پوشه هاي غير از مامبو؟ منظورت چیه؟
تيبل هاي ديتابيس ؟ مگه برگردوندن کل دیتابیس چه مشکلی داره؟ وبه فرض اگه واقعاً مشکلم اینطوری حل بشه، اینکارو چطوری باید بکنم؟

farhad
10-09-2007, 08:05 PM
شما شايد فايل ها و فولدر هايي به غير از فايل ها و فولدرهاي مامبو روي هساتتون باشه ،‌منظورم اينا بود.

در ضمن شما فقط با انتقال ديتابيس و فايل configuration.php و آپلود فايل هاي مامبو ( توجه داشته باشيد كه فولدر install‌ را حذف كنيد ) مشكلتون حل ميشه.

yaser1
10-09-2007, 08:11 PM
سلام
نه فایلی غیر از مامبو نداشتم
ضمن اینکه من از root سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بکاپ داشتم. اونو برگردونم(config هم توشه دیگه) دیتابیس رو هم برگردوندم
این سایت با این وضعیت روی هاست قبلی مثل پلنگ داشت کار می کرد ! &gt;:(

yaser1
10-09-2007, 08:12 PM
سلام
نمی دونم دیدید یا نه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی هیچ خطایی هم نمی ده. صفحه خالی میاد! حتی به مدیریت هم دسترسی ندارم

farhad
10-09-2007, 08:26 PM
شما يكبار هم از اين روش استفاده كنيد :
يك مامبو تازه نصب كنيد.
تيبل هايي رو كه ميخواين ازشون اكسپورت بگيريد و در ديتابيس جديد ايمپورت كنيد.

انشالله كه مشكل حل ميشه.

yaser1
10-09-2007, 08:30 PM
سلام
دیتابیس رو هم چک کردم همه چیزش اوکی بود!

Checking Database
ravyan_noor is now being checked.

ravyan_noor.mos_akocomment OK ravyan_noor.mos_banner OK ravyan_noor.mos_bannerclient OK ravyan_noor.mos_bannerfinish OK ravyan_noor.mos_categories OK ravyan_noor.mos_components OK ravyan_noor.mos_contact_details OK ravyan_noor.mos_content OK ravyan_noor.mos_content_frontpage OK ravyan_noor.mos_content_rating OK ravyan_noor.mos_core_acl_aro OK ravyan_noor.mos_core_acl_aro_groups OK ravyan_noor.mos_core_acl_aro_sections OK ravyan_noor.mos_core_acl_groups_aro_map OK ravyan_noor.mos_core_log_items OK ravyan_noor.mos_core_log_searches OK ravyan_noor.mos_datsogallery OK ravyan_noor.mos_datsogallery_catg OK ravyan_noor.mos_datsogallery_comments OK ravyan_noor.mos_datsogallery_votes OK ravyan_noor.mos_groups OK ravyan_noor.mos_mambots OK ravyan_noor.mos_menu OK ravyan_noor.mos_messages OK ravyan_noor.mos_messages_cfg OK ravyan_noor.mos_modules OK ravyan_noor.mos_modules_menu OK ravyan_noor.mos_newsfeeds OK ravyan_noor.mos_poll_data OK ravyan_noor.mos_poll_date OK ravyan_noor.mos_poll_menu OK ravyan_noor.mos_polls OK ravyan_noor.mos_pollsxt OK ravyan_noor.mos_pollsxt_options OK ravyan_noor.mos_pollsxt_questions OK ravyan_noor.mos_pollxt_config OK ravyan_noor.mos_pollxt_data OK ravyan_noor.mos_pollxt_menu OK ravyan_noor.mos_ponygallery OK ravyan_noor.mos_ponygallery_catg OK ravyan_noor.mos_ponygallery_comments OK ravyan_noor.mos_sections OK ravyan_noor.mos_session OK ravyan_noor.mos_stats_agents OK ravyan_noor.mos_template_positions OK ravyan_noor.mos_templates_menu OK ravyan_noor.mos_user_extended OK ravyan_noor.mos_user_extended_config OK ravyan_noor.mos_users OK ravyan_noor.mos_usertypes OK ravyan_noor.mos_weblinks OK

Check Complete

farhad
10-09-2007, 08:34 PM
شما مامبو رو از اول نصب كنيد ،‌ احتمالاً مشكل از اون هست نه ديتابيس !

yaser1
10-09-2007, 08:38 PM
شما يكبار هم از اين روش استفاده كنيد :
يك مامبو تازه نصب كنيد.
تيبل هايي رو كه ميخواين ازشون اكسپورت بگيريد و در ديتابيس جديد ايمپورت كنيد.

انشالله كه مشكل حل ميشه.

سلام
نوری جان!
1- اولاً که خیلی دنگ و فنگ داره! (بارگذاری قالب، بارگذاری فایل ها و کلی ریزه کاری دیگه که نمی دونم همش یادم بمونه و درست انجام بدم)
2- می ترسم شرش بیشتر از این دامنگیرم بشه
3-آخه یکی بگه این روشی که انجام شده کجاش مشکل داره لااقل آدم اینجوری جز نزنه!

radmehr
10-09-2007, 08:41 PM
یاسر جان
مشکل شما حل شد
توی فایل configuration.php اگر دقت کنی در هاست قبلی آدرس فولدر سایت به home2 وصل بود که تو هاست ما home هست
مشکل از همین ناشی می شد.

yaser1
10-09-2007, 08:51 PM
سلام
البته من configuration.php رو خیلی بهش ور رفته بودم به هوای اینکه دیتابیس رو شاید پیدا نمی کنه، ولی اینو دقت نکرده بودم

ممنون! ;D

firoozmandan
10-10-2007, 05:02 AM
سلام
تصمیم گرفتم هاستینگم رو به مامبوسرور تغییر بدم
اولش میخواستم فایلهامو هاست به هاست کنم که متاسفانه بچه های مامبوسرور موفق نشدند

سلام

در مورد این قسمت هم من توضیح کوچکی بدم :

علت این امر بسته بودن این امکان روی هاست قبلی بود و گرنه به راحتی ما این امکان رو داشتیم که هاست رو جابجا کنیم . مشکل از سمت ما یا هاستینگ ماو یا بچـــــــه های مامبو سرور نبود !

یا علی

m_s
01-01-2008, 08:11 AM
سلام
من هم همین مشکل را دارم و پس از تغییر سرور به مامبو سرور متاسفانه سایتم بالا نمی اید.
حقیقتش با توجه به آنچه که در مامبولرن دیده بودم . انتظار بیشتری از مامبوسروری ها داشتم.
از دیروز تا حالا هیچکس برای این مشکلات کمکم نکرده.
متاسفانه مسئولین هاست قبلی هم میگویند پورت انتقال سرور به سرور شان بسته است .
ولی من تمام بک اپ ها را دارم و لی باز با مشکل مواجه شدم.
بچه های مامبو سروری کمک کنید!!
حقیقتش فعلا dns ها را برگرداندم به هاست قبلی-----تا بعد....

firoozmandan
01-02-2008, 06:08 AM
سلام

واقعا ممنون !

وظیفه ما انجام چه کاری برای شما بوده که کوتاهی کردیم !!! ؟؟؟

یا علی