PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ایمیل فعال سازی ثبت نام

varehraam
10-14-2007, 06:03 PM
سلام
من از مامبو 4.6.2 استفاده می کنم ولی مشکلی که با بخش ثبت نام اون دارم اینه که پس از ثبت نام ایمیلی که برای تائید و فعال سازی به کاربر میرسه حاوی لینک فعال سازی نیست و کاربر مجبوره تا آدرس رو تو آدرس بار کپی کنه. به بخش مدیریت ترجمه هم سر زدم ولی حقیقتش ازش زیاد سر در نیاوردم

نمونه متن ارسالی به ایمیل کاربر
[tr][td]Hello test,\n\nThank you for registering at مسابقات
نام سایت. Your account has been
created but, as a precaution, it must be activated by you before you can
use it.\nTo activate the account click on the following link or copy and
paste it in your
browser:\n<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tivation=d6147717cc77bc6ae5b3a8066c17c4ef\n\nAfter
activation you may login to <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> using the following
username and password:\n\nUsername - test\nPassword - 123456

کد های موجود در بخش مدیریت ترجمه سایت
[tr][td]Hello %s,\n\nThank you for registering at %s. Your account has been created but, as a precaution, it must be activated by you before you can use it.\nTo activate the account click on the following link or copy and paste it in your browser:\n%s\n\nAfter activation you may login to %s using the following username and password:\n\nUsername - %s\nPassword - %s
و یه خواهش دیگه نمیشه این بخش رو فارسیش کرد؟
ممنون

radmehr
10-15-2007, 06:58 AM
مدیریت مامبو &gt; مدیریت زبان &gt; فارسی &gt; registration

alizali
10-15-2007, 10:51 AM
جناب رادمهر
قبلا هم صحبت شده بود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که متاسفانه نیکاره رها شد
این راه حل که ارائه فرموید مشکل داره نمیدونم چرا
مشکل را در تاپیک قبلی معرفی کرده ام

firoozeh
10-16-2007, 10:38 AM
من هم همین مشکل رو دارم. :&#039;(