توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمائي براي تغير نشاني سايت
tabibzadeh
10-16-2007, 08:20 AM
قصد دارم نشاني <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> تغيير دهم ( البته دمين مذكور ثبت شده است ) لطفا راهنمائي كنيد
mhadaily
10-16-2007, 08:27 AM
اگر هاست تغییر نکرده باید DNS های دامین رو تغییر بدید و در ضمن یک تغییراتی هم در فایل configuration همین
منظورتون این هست که با زدن دامین جدید به همین سایت برید ؟؟؟ فقط با یک نام دیگه ؟؟
tabibzadeh
10-16-2007, 02:16 PM
جناب مجيد از راهنمائي شما متشكرم ، بله هاست تغيير نكرده است و ساده تر بگويم ( من با نشاني <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وارد سايت ميشوم ولي نشاني سايت در بالاي صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است ) من ميخواهم كه نشاني همان <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در منو بالاي صفحه نشان داده شود نه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مجددا از جنانبعالي تشكر ميكنم طبيب زاده
abtin
10-16-2007, 07:50 PM
مامبو و متعلقاتش رو ببريد توي روت دامين tabibzadeh كه addon شده . اونجا فايل configuration.php رو طبق آدرس جديدش تنظيم كنيد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.