توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واي از دست Akocomment يا از دست خودم
mohsengham
10-17-2007, 05:20 AM
سلام من Akocomment رو دقيقا طبق توضيحات سايتش نصب كردم اما بازم همون فرم يادداشت ساده نشون داده ميشه. MosComment رو غيرفعال و حتي حذف كردم اما بازم اثري نداشت. جالبه كه فقط Jommla comment خودش رو تونست زير متن نشون بده اونم با هزارتا ارور.
لطفا راهنمايي كنيد. :)
mhadaily
10-17-2007, 04:25 PM
ببخشید اول از جه مامبویی استفاده می کنید ؟ دوم ایا بعد از نصب چک کردید ببنید؟مامبوتش انتشار یافته یا خیر ؟ سوم چه خطاهایی داده ؟ چهارم میشه ادرس سایت رو بدید ؟؟
ممنون یاعلی
mohsengham
10-18-2007, 09:20 AM
سلام
مامبو 4.6.2 روي لوكال با Wamp مامبوت انتشار داده شده اما فرم Ako جايگزين فرم يادداشت خود مامبو نميشه حتي وقتي مامبوتش رو حذف كردم هم نيومد. هيچ اروري نميده. ارور رو زماني گرفتم كه Joomla comment رو نصب كردم.
abtin
10-18-2007, 10:45 AM
در تنظيمات ako چك كنيد بخش و مجموعه هايي كه بايد فرم درش نمايش داده بشه انتخاب شدن ؟
مامبوت ako رو نصب و منتشر كردين ؟
absa2004
10-30-2007, 03:17 PM
سلام به شما ما دوباره اومدی من یه
کامپونت کامنت رو دانلود کردم ونصبش کردم
دیگه توضیح ندم خودتون ببینید که اصلا فایل زبانش تو سایت اینکلود نمیشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=23&show=1
این سیستم بدون فایل زبان اجرا می شه ؟؟؟
مشکل کجاست
از همین سایت هم دانلودش کردم
firoozmandan
10-31-2007, 09:38 AM
دوست عزیز
کامپوننتی که شما استفاده میکنید مربوط به سری 4.5 مامبوست که از gettext پشتیبانی نمیکرد !
بهتر هست شما برای مامبو 4.6.2 با کامپوننت پیشفرض کامنت کار کنید که در ارتقا هم مشکلی براتون پیش نیاد
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.