PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تغییر رنگ header

paymangoly
10-17-2007, 11:17 AM
سلام
من قالبی رو ادیت کردم اما نتونستم به بعضی جاهاش دست پیدا کنم. تمام موضوعات رو خوندم حتی با top style و dream weaver هم نتونستم رنگ سبز قسمت بالای سایت رو عوض کنم . باور کنید دو روزه دارم تلاش می کنم اما نمی شه. فکر می کنم با ادیت html و css در خود مامبو این مساله حل نمی شه و جای دیگه ای باید دنبال بگردم. ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمائید.

با سپاس

آدرس سایت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

farhad
10-17-2007, 12:27 PM
در قالب ،‌ فايل od_bg.gif در پوشه images رو توسط فتوشاپ اديت كنيد ( ‌تغيير رنگ بديد )

paymangoly
10-21-2007, 08:18 AM
سپاسگزارم. می شه بفرمائید تغییر در رنگ هدر یا تغییرات در قالب به پرمیشن فولدر ها ربط داره یا نه؟

paymangoly
10-21-2007, 08:22 AM
من تغییرات رو دادم اما هنوز انگار یه بخشی تغییر نمی کنه. در ضمن وقت بارگزاری سایت پشت هدر یه رنگ سبز فسفری می آد تا تصویر کامل شه . چطور می شه اون رنگ رو هم عوض کرد؟

آدرس سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

farhad
10-21-2007, 11:51 AM
در پوشه css ،‌ فايل layout.css رو باز كنيد و كلاس #ja-mainheadwrap رو پيدا كنيد و رنگ بكگراندش رو كه #ACE01C هست رو ويرايش كنيد.

paymangoly
10-21-2007, 12:40 PM
بی نهایت سپاسگزارم استاد. :)