PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم Akocomment در قالب سایت؟

madadi3003
05-01-2006, 05:23 AM
وقتی Akocomment و مامبوته شو نصب می کنم یه لینک یادداشت زیر هر متنی می آره و لی مثلا در داخل و روی متن می آیره و زیر یا کنار ادامه مطلب نمی یاره و توی css قالب هم یه کلاس با ادامه مطلب داره و هر کاری می کنم نمی تونم تنظیمش کنم چون ادامه مطلب هم با هاش حرکت می کنه.

از راهنمای های شما ممنون میشم.

یا علی

firoozmandan
05-01-2006, 06:48 AM
سلام

راه حل شما : ویرایش مامبوت و تغییر کلاس برای نمایش عنوان کامنت زیر مطالب و تعریف یک کلاس جدید در فایل CSS قالب هست .

اما پیشنهاد میکنم از کامپوننت جدیدی که برای مدیریت کامنت منتشر کردیم استفاده کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

آموزش استفاده : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

amirsam
05-03-2006, 07:25 AM
سلام
كامپوننت كامنت رانصب كردم.مامبو ت مربوطه را هم نصب كردم و مطابق دستور آقاي فيروزمندان براي راه اندازي آن فايل index.php را تغيير داده و ذخيره كردم ولي هيچ تغييري نكرد حتي كامپوننت را به منوي اصلي link كردم با كليك بر روي آن يك پيام كوتاه مي آيد كه يادداشت شما ذخيره شد و يك صفحه جديد باز مي شود كه مي گويدشما به اين قسمت دسترسي نداريد.لطفاراهنمايي كنيد.

firoozmandan
05-04-2006, 05:02 PM
امیر جان سلام

کامپوننت جدید نیازی به مامبوت نداره !!! شما کدوم کامپوننت رو نصب کردی ؟!

یا علی

amirsam
05-06-2006, 04:28 AM
سلام
مشكل حل شد ممنونم. مامبوت آنرا publish نكرده بودم