PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سرچ مامبو

ehsan640
10-18-2007, 03:41 PM
با سلام و عرض ادب
من در قسمت فروشگاه سایتم به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> از سیستم مامبو 4.6.2 استفاده میکنم
هنگامی که در ماژول جستجو , چیزی ( مثلا نام یک فیلم ) را سرچ کنیم نتایجی که نشان داده میشوند با کلیک روی بعضی از آنها ارور
Forbiden 403 You don&#039;t have permission to access /fa/content/view/64/44/ on this server
داده میشود و با کلیک روی بعضی دیگر صفحه مامبویی باز میشود که در آن نوشته شده &quot;شما مجاز به دیدن این منبع نیستید.شما باید وارد شوید &quot;
البته بعضی از نتایج هم به خوبی کار میکنند
لازم به ذکر است که تعداد زیادی از مقادیر مختلف را سرچ کرده ام و تقریبا به این نتیجه رسیده ام که نتایجی که محتوای آنها درست نشان داده نمیشوند همگی در یک بخش خاص (در بخش فروشگاه فیلم ) هستند .
البته سطح دسترسی و همه پارامترهای این بخش و مجموعه هایش با دیگر بخش ها و مجموعه ها یکسان است.
اگر امکان دارد شما وقت بگذارید و این موضوع را چک کنید.
اگر عبارت &quot;پت&quot; را در باکس جستجو سرچ کنید متوجه منظور من خواهید شد
با تشکر از شما و تیم و پشتیبانی های خوبتان

abtin
10-18-2007, 05:23 PM
از تنظيمات كلي &gt;&gt; لينك بهينه &gt;&gt; بهينه سازي لينك ها براي موتور جستجو رو غير فعال كنيد ببنين مشكل حل ميشه ؟

ehsan640
10-18-2007, 05:47 PM
ضمن عرض احترام خدمت شما آبتین جان
ممنون از راهنماییت . من اینکاری که گفتی رو کردم و یکی از ارور ها برطرف شد . دیگه اون نتایجی که با کلیک کردن ارور 403 میدادن همشون ارور &quot; شما مجاز به دیدن این منبع نیستسد رو میدن &quot;
یعنی با راهنمایی که کردین یکی از اون ارور ها از بین رفت
بعدش برای اینکه مطمئن شم اشکال از چیه چند تا از محتواهایی که این ارور &quot; شما مجاز نیستسد &quot; رو میدادن منتقل کردم به یه مجموعه دیگه که توی یه بخش دیگه بود و جالب اینکه مشکل حل شد .
حالا وقتی اونا رو سرچ میکنم و توی نتایج روی لینک اونا کلیک میکنم به محتوای مورد نظرم میرم
پس نتیجتا مشکل از اون بخش خاص هست
البته یکی از مطالب استاتیک هم همین مشکل رو داره . و وقتی توی نتایج سرچ میاد با کلیک روی اون ارور میبینم (همون &quot;شما مجاز نیستید &quot; )
به نظر شما چیکار باید بکنم؟
1 چیز دیگه : من توی مدیریت منو ها یه منو ساختم که حالا نه باز میشه و نه حذف . اینجا سرچ کردم و فهمیدم چون تعداد کاراکتراش زیاده این مشکل پیش اومده و فهمیدم که باید بصورت دستی از دیتا بیس پاکش کنم که متاسفانه نتونستم . آیا ممکنه مشکل سرچ که واسم پیش اومده از اون باشه ؟

abtin
10-18-2007, 07:53 PM
الان من سايتتتون رو چك كردم مشكلي نداشت ظاهرا . سطح دسترسي به محتوا ها و بخشاتون رو چك كنين كه public باشه .

در مورد اون منويي هم كه حذف نميشه . توي ديتابيس جدول mos_menu رو browse كنيد . بعد اونجا بگرديد دنبال منو تون . معمولا شناسش ميشه 99999 . اون منو رو پاك كنيد مشكل حل ميشه .

ehsan640
10-18-2007, 08:01 PM
آقا ممنون از شما و پشتیبانی خوبتون
من یه منو از این بخش ساخته بودم که سطح دسترسیش registered بود
اونو که pub کردم مشکل حل شد
ممنونم

ehsan640
10-19-2007, 08:53 AM
فقط یه چیز دیگه .
اینکه تیک &quot;قابل فهم کردن برای موتور های جستجو&quot; رو برداشتم مشکلی پیش نمیاره ؟
باعث نمیشه که مطالب من توی سرچ گوگل لیست نشه؟

abtin
10-19-2007, 09:38 AM
خیر . فقط با فعال کردن این گزینه گوگل سایت شما رو بهتر میشناسه !

برای فعال کردنش تنظیماتی می خواد که بهتره آموزش تنظیمات کلی مامبو - لینک بهینه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید .

ehsan640
10-19-2007, 10:59 AM
من اون مطلبی رو که لطف کرده بودید خوندم و کارایی که گفته شده بود انجام دادم . htacces.txt رو تغییر نام دادم و بعدش لینک بهینه رو فعال کردم ولی باز هم مشکل ارور 403 پیش اومد . من مشخصات سایتم رو توی پیغام خصوصی میدم . شما لطف کنید در صورت امکان کمک کنید . ممنون

abtin
10-19-2007, 02:36 PM
متسفانه من چك كردم سرور شما از mod_write پشتيباني نميكنه و شما نمي تونين از اين امكان استفاده كنيد .

لطفا پسورد هاي ارسالي رو تغيير بديد .