توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایراد در نشان دادن محل محتوا برای کاربران
ehsan640
10-18-2007, 07:03 PM
با سلام و ادب . خیلی توی انجمن سرچ کردم ولی متاسفانه چیزی پیدا نشد . شاید به خاطر این بوده که نمیدونستم چی رو باید سرچ کنم
در هنگامی که از خروجی rss سایت خودم که مامبویی هست "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> " روی یکی از لینک ها کلیک میکنم محتوای مورد نظرم در صفحه جدیدی باز میشود و همه چیز به خوبی نشان داده میشود به جز محل این محتوا
یعنی در بالای این محتوا به جای اینکه بخش و مجموعه ای که این محتوا در آن قرار دارد نشان داده شود نام بخش و مجموعه های دیگری که بعضا هیچ ربطی هم به آن محتوا ندارند به صورت سلسله مراتبی نمایش داده میشود . مثلا به صورت زیر:
بخش نا مرتبط - مجموعه نامرتبط - محتوای مورد نظر
farhad
10-18-2007, 08:12 PM
از چه ورژني از مامبو استفاده ميكنيد ؟
اگر 4.6.1 هست ،ارتقا بديد درست ميشه.
ehsan640
10-18-2007, 08:42 PM
جناب نوری بنده از مامبو 4.6.2 استفاده میکنم و فکر میکنم تمام بسته های به روز رسانی رو نصب کردم
sorry4uboth
10-18-2007, 08:55 PM
قطعا اشتباهی میکنید چون موردی نداره!
از یک مطلب در سایت عکسی بگیرید و در مدیریت هم عکسی برای ما بزارید!
ehsan640
10-18-2007, 09:59 PM
من دو تا عکس گذاشتم اولی عکسی که بعد از کلیک کردن روی یکی از لینک های rss reader به محتوای مورد نظر رفتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که میبینید اسم بخش و مجموعه و محتوا رو در بالای محتوا.
و این یکی که از محتوای مربوطه توی بخش مدیدریت گرفتم که بخش و مجموعشو نشون میده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
راستی نمیونم چرا امشب هیچ محتوا یا بخش یا مجموعه ای رو نمیتونم ایجاد یا ویرایش کنم . اصلا کلید های ذخیره و تایید کار نمیکنن و در IE در قسمت پایینش مینویسه error in the page
در FF و Opera هم همین مشکل هست . با دو تا isp هم امتحان کردم
sorry4uboth
10-19-2007, 06:27 AM
این مورد مربوط به pathway هست و ربط به قالب داره و عملا درست هست و مشکلی نیست!
اسم مجموعه شما که اومده!
ehsan640
10-19-2007, 08:44 AM
ممنونم . ولی اگر از توی خود سایت یه محتوا رو انتخاب کنم همه چیزش رو درست نشون میده . فقط وقتی که از خروجی آر اس اس سایت محتوایی رو انتخاب میکنم این مشکل پیش میاد .
ضمنا شما چه قالبی رو پیشنهاد میکید ؟ که هم جاهای زیادی برای ماژول ها داشته باشه و هم اون مشکلی که راجبش بحث شد نداشته باشه . (من از مامبو 4.6.2 استفاده میکنم)
ehsan640
10-19-2007, 11:07 AM
معذرت میخوام که دوباره پست دادم .
ولی یادم رفت بپرسم که کلا راه حل این موضوع چیه؟
با تشکر
alizali
10-19-2007, 02:53 PM
خوب قرار بود در 462 این مشکل حل شود
حل نشد
همچنان منتظر ورژنهای بعد باشید
ایراد از pathway هستش که یه کم قاطی میکنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.