توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک دادن به یک ماژول
owlia
05-01-2006, 10:51 PM
من یک ماژول به نام مصاحبه در ستون چپ ایجاد کرده ام. می خواستم ببینم چطوری می تونم مطلبی رو که نوشتم بهش لینک بدم.
اگه خواستین ببینین >> yazduni.com
firoozmandan
05-02-2006, 03:30 PM
منظورتون از لینک دادن به ماژول دقیقا چیه !
owlia
05-02-2006, 05:24 PM
اگه یک نگاهی به سایت انداخته باشید....
در قسمت مصاحبه، می خوام اسم کسانی رو که ازشون مصاحبه گرفته ام بنویسم... بعدش نمی دونم چطوری باید مطلبی رو که برای هر کدوم نوشته ام رو به اسم ها لینک بدم. یعنی با کلیک کردن روی اسم هر نفر، مطلبی رو که در رابطه با آن هست بیاید...
ahmadzadeh
05-04-2006, 06:14 AM
سلام
اگه درست متوجه شده باشم می خواهید اسامی افرادی که مصاحبه می شوند نشان داده شود
شما می توانید از ماژول آخرین اخبار استفاده نمایید و نام بخش و مجموعه مصاحبه را در این ماژوا تنظیم کنید که تیتر آخرین مصاحبه ها را نشان دهدفقط باید عنوان مصاحبه ها را به نام آن فرد یا شبیه به آن ثبت کنید
اگه منظورتان این نیست کمی توضیح دهید.
یا علی/خداحافظ
owlia
05-04-2006, 08:11 AM
آقا شما یک نگاه به سایت بنداز >>> yazduni.com
در ستون سمت چپ یک قسمت به نام مقاله است. در اونجا عبارت ( 1- تست ) وجود داره، می خوام یک مطلب مثلا( تست 1) رو لینک بدم به این عبارت>>> چطوری میشه...
ahmadzadeh
05-04-2006, 02:06 PM
سلام
شما این کار ا دستی می تونید بکنید اما راه حل بالایی من راحت تر است اما می خواهید دستی بکنید متن مورد نظر را لینک کنید و آدرس وب را به این صورت بنویسید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به جای 40 که قرمز رنگ شده id (شناسه) مطلب مورد نظر را بنویسید
یا علی/خداحافظ
owlia
05-04-2006, 09:35 PM
همه چیز داشت خوب پیش می رفت.
ولی آی دی یا شناسه مطلب رو از کجا باید بفهمم که چیه.
ahmadzadeh
05-05-2006, 05:22 AM
سلام
همون صفحه ای که لیست مطالب را نوشته می تونید id مطلب را ببینید البته بعد از ذخیره کردن مطلب id برای اون مطلب ایجاد می شود
یا علی/خداحافظ
owlia
05-05-2006, 06:49 AM
ممنون درست شد . آی دی مطلب همون شماره مطلب بود.
ضمنا آیا در این لینکی که گفتی فقط شماره آخرش رو عوض کنم، آیا در مواقع دیگه هم صدق می کنه ... یعنی توی یک سایت دیگه که می خوام شبیه یک همچین کاری رو انجام بدم اگر اسم دامنه رو عوض کنم باز این فورمول جواب میده . یعنی عمومیت داره؟
ahmadzadeh
05-05-2006, 08:17 AM
سلام
بله این لینک در سایت های مامبوای جواب می ده
یا علی/خداحافظ
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.