PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک ارور در بالای بعضی از مطالب پس از ارتقا

amirdorna2
10-21-2007, 10:03 AM
سلام
از وقتی من به 462 ارتقا دادم بالای بعضی از مطالب در بعضی از مجموعه ها ارور زیر میاد .

Notice: Trying to get property of non-object in /home/irbarir/public_html/includes/core.classes.php on line 1573

Notice: Trying to get property of non-object in /home/irbarir/public_html/includes/core.classes.php on line 1575

Notice: Trying to get property of non-object in /home/irbarir/public_html/includes/core.classes.php on line 1575

firoozmandan
10-21-2007, 01:23 PM
سلام

ممکنه لینک اون مطلب رو بفرمایید ؟

یا علی

amirdorna2
10-21-2007, 03:18 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
10-22-2007, 10:46 AM
صفحاتی که این مشکل و داردن از قسمت منو حذف کنید و دوباره ایجاد کنید مشکل حل میشه.

یا علی

amirdorna2
10-22-2007, 02:29 PM
من متوجه نشدم
یعنی مطلب رو حذف کنم و دوباره ایجاد کنم ؟ مشکل از چیه الان اگر روی اکثر مطالبی که در ستون وسط سایت ( بخشهای اخبار ) هستند کلیک کنین همین مشکلو دارن

firoozmandan
10-23-2007, 05:31 AM
سلام

مطلب نه اون منو رو باید حذف کنید .
این ارور زمانی پیش میاد که Itemid درست ست نشده باشه ... شما اگر منو رو حذف کنید و دوباره این منو رو بسازید itemid جدید جایگزین میشه و مشکل حل میشه

یا علی

amirdorna2
11-12-2007, 09:14 AM
شرمنده من هنزم هم موجه نشدم و این مشکل ادامه داره .
من این مطلب رو بصورت یک مطلب جدید ایجاد کردم . منویی هم نداره که بخوام حذف کنم . یک محتواست توی یک مجموعه و بخش . چیرو حذف و ایجاد کنم ؟
ببخشید

amirdorna2
11-12-2007, 09:17 AM
در ضمن من هر مطلبی که بعد از ارتقا ایجاد کردم همشون همین مشکلو دارن . اگه روی بخش اخبار روی هر خبری کلیک کنید می بینید .

iransbs
11-12-2007, 08:08 PM
خطوط زیر رو در /home/irbarir/public_html/includes/core.classes.php عوض کردم.

function setPathway ($Itemid) {
if ($Itemid) {
$menu =&amp; $this-&gt;getMenuByID($Itemid);
if ($menu-&gt;parent) $this-&gt;setPathway($menu-&gt;parent);
$pathway =&amp; mosPathway::getInstance();
$pathway-&gt;addItem($menu-&gt;name, $menu-&gt;link.&quot;&amp;Itemid=$Itemid&quot;);
}
}

به

function setPathway ($Itemid) {
if ($Itemid) {
$menu =&amp; $this-&gt;getMenuByID($Itemid);
if(is_object($menu)){
if ($menu-&gt;parent) $this-&gt;setPathway($menu-&gt;parent);
$pathway =&amp; mosPathway::getInstance();
$pathway-&gt;addItem($menu-&gt;name, $menu-&gt;link.&quot;&amp;Itemid=$Itemid&quot;);
}
}
}

در این حالت $menu چک می کنه اگر Object بود که ادامه می ده در غیر این صورت ادامه نمی ده.

موفق و پیروز باشید
یا علی

amirdorna2
11-19-2007, 04:33 PM
ممنون حل شد