PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی ثبت نام در موضوع دلخواه

farshad_sh
05-02-2006, 07:46 AM
سلام به همه دوستان.
من میخوام یه موضوع مثل دعوت نامه رو روی صفحه اول سایت نمایش بدم و یه لینک ثبت نام هم داشته باشه که وقتی کاربر کلیک کرد یه فرم ثبت نام براش باز بشه اطلاعاتش رو وارد کنه و بعد از Submit به پست الکترونیکی مدیریت یا یه جایی که بشه ازش گزارش گرفت ارسال بشه.
آیا اصلا همچین چیزی امکان پذیره؟ اگه هست میشه راهنمایی کنین که ماژول خاصی داره یا باید از شیوه های برنامه نویشی کمک گرفت ؟

خیلی خیلی ممنون

firoozmandan
05-02-2006, 03:26 PM
سلام

برای این موضوع شما میتونید از کامپوننت mosForm استفاده کنید . این کامپوننت رو میتونید از بخش دانلود سایت دریافت کنید .

آموزش استفاده از این کامپوننت هم در سایت قرار داره که با مطالعه اون میتونید به راحتی با این کامپوننت کار کنید .

یا علی

Siamak
05-02-2006, 07:20 PM
با اجازه محسن جان:

البته میتونید کاربرها رو ثبت نام هم کنید. با استفاده از UserExtender میتونید اطلاعات دلخواه رو از کاربر بگیرید و در آخر هم ایمیلی مبنی بر ثبت نام براتون میاد. ضمنا مشخصات هم در بخش کاربران ثبت میشهو خوبیش اینه که میتونید از فیلد مربوطش در دیتا بیس بک آپ هم بگیرید.

farshad_sh
05-06-2006, 06:51 PM
سلام. از راهنمایی های ارزشمندتون بسیار ممنونم و خیلی خوشحالم که این انجمن از کاربرای تازه وارد و مبتدیش حمایت چشمگیری میکنه.
راستش من با UserExtended کار نکردم. اما کامپوننت mosForm رو داانلود کردم و میخوام تستش کنم. نتیجه رو حتما خبر میدم. اما الان یه مشکلی برای سایت پیش اومده که نمیدونم اینجا جای مطرح کردنش هست یا اینکه توی بخش (مشکل در نصب مامبو) باید مطرحش کنم.

البته این کار رو انجام میدم(در انجمن مشکل در نصب مامبو قرار میدم) امیدوارم جناب فیروزمندان و دیگر دوستان منو راهنمایی کنن.