PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب مامبو در Hossting Controller

wanener
10-22-2007, 11:28 AM
سلام
من به تازگی دارم از امکانات مامبو استفاده میکنم
مدیریت سایت من از طریق Hosting Controller انجام می شود .

اما تا به الان موفق نشده ام صفحه نصب مامبو را ببینم
اطلاعات را در پوشه mydomainname.com/mambo باز گشایی کردم اما..............

کسی با این کنترولر اشنایی داره ؟
لطفا کمکم کنید ........

نیاز فوری ................
:-[

wanener
10-22-2007, 12:19 PM
مجدادا شسلام

هرچی تو تاپیکها گشتم نتونستم جوابم رو پیدا کنم

خواهش میکنم کمکم کنید
من بعد از کلی تلاش فقط وقتی این آدرس رو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> تایپ کردم تا وارد نصب شد اما در مراحل قبل از نصب این گزینه ها دچار مشکل هستند .

Magic Quotes GPC: روشن: خاموش
Magic Quotes Runtime: خاموش: خاموش
Register Globals: خاموش: روشن

- پشتیبانی MySQL در دسترس
- Note: MySQL Strict Mode is not support
configuration.php قابل ویرایش
مسیر ذخیره جلسات C:\WINDOWS\TEMP,
Warning: is_writable() [function.is-writable]: open_basedir restriction in effect. File(C:\WINDOWS\TEMP) is not within the allowed path(s): (e:\servercover\mehran-salehi\parsdamavand\parsdamavand.com) in e:\servercover\mehran-salehi\parsdamavand\parsdamavand.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tallation\index.php on line 305
غیر قابل ویرایش

نمیدونم چه کار کنم

به من آماتور کمک کنید ......... ::)

radmehr
10-22-2007, 01:04 PM
شما بهتره سرورتون رو عوض کنید و یک سرور لینوکس سازگار با مامبو استفاده کنید

wanener
10-22-2007, 01:19 PM
ممنونم از پاسختون جناب رادمهر
اما متاسفانه من خودم واگذار کننده این هاست به مشتری هستم و خودم هم قصد راه اندازی وب سایت مشتری و وب سایت خودم رو دارم .............

راه دیگه ..........؟؟؟/

radmehr
10-22-2007, 02:20 PM
راه حل دیگه اینه که به مدیر سرورتون بگید که مواردی که قرمز هستند رو تنظیم کنن

wanener
10-22-2007, 02:31 PM
متاسفانه یا خوشبختانه مدیر و تعین کننده وضعیت پلان ها خودم هستم و تنظیمات مربوط به پلان های هاستنیگ در اختیار خودم هستش !!!!

به هر جهت مامبو را نصب کردم اما از طریق mysitename.com/mambo/administrator نمیتوانم به قسمت مدیریت وارد بشم ( یعنی اصلا صفحه باز نمیشه !!!! )

یه سوال دیگه اینگه میتونم بعد از نصب با تایپ mysitename.com صفحه اصلی سایت مامبویی من باید لود بشه ؟

یا اینکه نیازه من مامبو رو در مسیر اصلی www بازگاشیی کنم و از انجا نصب کنم ؟؟؟؟ و بعد از نصب فولدر Installation را حذف کنم !

پیشاشیش از صبر و حوصله ای که در پاسخ دهی به من دارید تشکر میکنم .

abtin
10-22-2007, 08:06 PM
خوب شما كه مدير سرور هستين بايد بدونين اين موارد چطوري تنظيم كرد . از فايل php.ini تغييرات رو اعمال كنيد و apache رو ريستارت كنيد.

براي داشتن مامبو در mysitename.com لازمه مامبو در روت يا همون www نصب بشه. البته ميشه اگه در جاي ديگه اي نصب شده با انتقال محتويات مامبو و تنظيم فايل config سايت رو منتقل كرد. ولي بهتره شما مامبو بعد از اعمال تنظيمات اوليه در روت نصب كنيد.

wanener
10-23-2007, 01:44 PM
از راهنمائیتون متشکرم ابتین جان

من مدیر سرور نیستم من بصورت ریسلری این هاست رو در اختیار دارم و در حال حاضر هم در حال راه اندازی وب سایت یکی از مشتریان هستم ...
به امید خدا بعد از این که اون وب آپ شد ... وب خودمون رو هم بایستی آپ کنیم ........

wanener
10-25-2007, 12:49 PM
سلام
من تونستم سایت رو آپ کنم
اما یک سری مشکلات پیش امود که در جهت رفعشون اقدام خواهم کرد
فقط میخواستم از دوستانی که زحمت جواب دادن به من رو کشیدند تشکر کنم

به امید روزی که بتونم راهنمای دیگران در این زمینه باشم.....