PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : error در صفحه اصلی سایت و قسمت مدیریت

sogoli
10-27-2007, 06:42 AM
باسلام
امروز متاسفانه سایتم دچار اشکال شده و وقتی قصد ورود به سایت رو دارم ارور زیر رو میده:
Notice: Undefined variable: return in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 47

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 2496

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 587

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 588

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 589

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 590

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 591

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 2537

وزمانی که قصد ورود به قسمت مدیریت رو دارم ارور زیر رو میده:

Notice: Undefined variable: return in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 47

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 142

Notice: Undefined variable: return in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 47

البته وارد قصد مدیریت میشه ولی ارور را دربالای صفحه میده و بعضی فونتهای فارسی مدیریت بصورت بهم ریخته نمایش داده میشه

لطفا راهنمایی بفرمایید.
باسپاس

البته این رو هم اضافه کنم که این اتفاق بعد از تغییر هاست بوجود اومده و من با ftp کردن فایلهای مامبو به هاست جدید و ایمپورت دیتابیس سعی در راه اندازی سایت خود در هاست جدید بودم و تا انجاییکه خاطرم هست ورژنهای my sql دوتا هاست با هم فرق دارن. این رو هم اضافه کنم که من یک بکاپ دیگری از کامپوننت بکاپ مامبو گرفتم .فکرمی کنید اگر از اون استفاده کنم بازهم همین مشکل را خواهم داشت؟

** 2 پست شما یکی شد

radmehr
10-27-2007, 07:27 AM
شما باید مطمئن بشید که:
فایلها کامل و صحیح آپلود شدن
دیتابیس درست ایمپورت شده
تنظیمات هاست با مامبو هماهنگ هست
.....
.....

** گفته بودیم هاست ویندوز برای مامبو استفاده نکنید ولی شما رفتی هاستتو تغییر دادی ویندوز گرفتی!

sogoli
10-27-2007, 07:55 AM
دوست عزیز راهنمایی شما رو در در خصوص تغییراتی که گفتید شامل
$params = $c_handler-&gt;getParamsByName(&#039;خروجی RSS&#039;); به $params = $c_handler-&gt;getParamsByName(&#039;Syndicate&#039;);

if (!get_magic_quotes_gpc()) {
$return = addslashes( $return ); به if (!get_magic_quotes_gpc()) {
$result = addslashes( $result );

انجام دادم وتمام error ها درست شد ولی یه error جدید داد :

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 2537

در ضمن تیبل ها رو هم رپیرکردم ولی باز همون error رو میده و زمانی که وارد قسمت مدیریت میشم منو های بالا قابل نمایش نیست و حروف فارسی درست نمایش داده نمی شود.

همچنین هاست بنده ویندوز نیست بلکه لینوکس هست و کنترل پنل اون پلسک می باشد

ممنون میشم راهنمای بفرمایید.

radmehr
10-27-2007, 08:06 AM
پس دیتابیس درست ایمپورت نشده

sogoli
10-27-2007, 09:02 AM
1- از کجا می تونم متوجه بشم که دیتابیس درست و کامل ایمپورت نشدند؟

2- از کجا می تونم متوجه بشم که فایلهیا مامبو درست و کامل از طریق ftp منتقل نشدند؟

3- علت عدم نمایش صحیح فونتها در قسمت مدیریت چیست؟(سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد)

4-ایا با نصب مجدد مامبو توسط خودم و ایمپورت کردن دیتابیس از طریق کامپوننت خود مامبو ،مشکل حل خواهد شد؟

5-ایا می تونه علت error بالا بعلت تنظیمات زیر باشه؟
Display Errors:off
Magic Quotes GPC:off
Register Globals:on

باتشکر...

نوید
10-27-2007, 10:07 AM
1- از کجا می تونم متوجه بشم که دیتابیس درست و کامل ایمپورت نشدند؟

2- از کجا می تونم متوجه بشم که فایلهیا مامبو درست و کامل از طریق ftp منتقل نشدند؟

3- علت عدم نمایش صحیح فونتها در قسمت مدیریت چیست؟(سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد)

4-ایا با نصب مجدد مامبو توسط خودم و ایمپورت کردن دیتابیس از طریق کامپوننت خود مامبو ،مشکل حل خواهد شد؟

5-ایا می تونه علت error بالا بعلت تنظیمات زیر باشه؟
Display Errors:off
Magic Quotes GPC:off
Register Globals:on

باتشکر...

1- اگه مشکلی در import باشد ارور میده
2- دقیقا نمیشه گفت
3- ممکنه فایل ها صحیح منتقل نشده باشند(مثل فایل css)
4- چه مشکلی حل بشه؟
5- بله ف احتمالا ایراد از همین ها است