PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ظهور منو های بالای صفحه در مدیریت مامبو

rzabihi
05-04-2006, 10:23 AM
سلام
منوی بالای صفحه در مدیریت مامبو فارسی 4.5.3hp در Internet Explorer دیده نمیشود در حالیکه این منوها هم در Firefox و هم در Opera قابل مشاهده است.و جای تعجب است :o که منوها در سایت testmambo.com در Internet Explorer مشاهده میشود. لطفا علتش را توضیح دهید . لازم به ذکر است این مرورگر فقط در کامپیوتر شخصی من دارای مشکل نیست چون اینجانب در سایر کامپیوترها این موضوع را بررسی کرده ام .
درضمن ویرایشگر فارسی در اینترنت اکسپلورر ساپورت میکند اما در Firefox و opera ساپورت نمیکند.
متشکرم

iransbs
05-04-2006, 02:09 PM
دوست عزیز احتمال این می ره که شما یک منو با کارکتر های بیش از حدمجاز وارد کرده باشید ، در صورتی که آن منو رو پاک کنید درست می شه
همیشه سعی کنید نام منو را کوتاه و نام مارژول ، نام مورد نظر شما باشد
در مورد ویرایشگر باید بگویم بله
این ویرایشگر در Firefox و Opera اجرا نمی شود البته در نسخه 4.6 این مشکل را حل خواهیم کرد ولی در حال حاضر بهتر است از ویرایشگر هایی مثل FCKeditor استفاده کنید

rzabihi
05-04-2006, 08:05 PM
دوست عزیز احتمال این می ره که شما یک منو با کارکتر های بیش از حدمجاز وارد کرده باشید ، در صورتی که آن منو رو پاک کنید درست می شه
همیشه سعی کنید نام منو را کوتاه و نام مارژول ، نام مورد نظر شما باشد
در مورد ویرایشگر باید بگویم بله
این ویرایشگر در Firefox و Opera اجرا نمی شود البته در نسخه 4.6 این مشکل را حل خواهیم کرد ولی در حال حاضر بهتر است از ویرایشگر هایی مثل FCKeditor استفاده کنید

دوست عزیز سلام
ار پاسخ دادن شما ممنونم
متاسفانه به گفته شما موفق به پاک کردن متو با کارکتر های اضافی نشدم و در منو دو بار به اشتباهی ساختم ولی اصلا پاک نمیشود شاید به همین علت در اینترنت اکسپلورر مشکل پیدا کرده و مشکل دیگه هم در مدیریت سطل باریافت منو قادر به پاک کردن منو ها ندارد. یعنی بعد از حدف شدن متو ها در مدیریت سطل باز یافت یک پیغام خطا ظاهر میشود.
در مورد ّFCK editor به گفته آقای فیروزمندان با گ دارد تا ما منتظر تسخه جدید مامبو هستیم.
firoozmandan
05-04-2006, 08:33 PM
سلام

با یوزر و پسوردی که ارسال کردید چک میکنم و مشکل رو حل میکنم .
اما برای نمایش ادیتور در Firefox :

شما میتونید extention IE Tab رو دانلود و نصب کنید . با نصب این extention شما قادر خواهید بود صفحات رو آنچنان که در IE میبینید در Firefox ببینید و استفاده کنید .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی