توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مد پاسخ سریع
niasha
10-28-2007, 08:12 PM
مد پاسخ سریع رو می خواستم
hossein.shokrzadeh
10-28-2007, 08:15 PM
سلام
پاسخ سریع که جزء تنظیمات کاربری هست... فقط باید فعال بشه
منظورتون چیز خاص دیگریه؟
یا علی
niasha
10-29-2007, 06:22 PM
نتونستم پیداش کنم ممنون می شم کمی راهنماییم کنید
hossein.shokrzadeh
10-29-2007, 07:05 PM
سلام
تنظیمات کاربری -> نمایش فرم پاسخ سریع در انتهای صفحات -> نشان بده اما به صورت پیشفرض باز باشد
یا علی
niasha
10-30-2007, 03:57 PM
خود تنظیمات کاربری رو پیدا نمی کنم
niasha
10-30-2007, 04:14 PM
می خوام این گزینه به صورت پیش فرض برای همه کاربران فعال باشه
Enterhost
10-30-2007, 06:17 PM
براي فعال كردن پاسخ سريع :
مركز مديريت »تنظيمات قالب جاري » باز نشاندن تنظيمات » ريست تنظيمات قالب مورد نظرتون » نمایش فرم پاسخ سریع در انتهای صفحات را گزنيه سومي انتخاب كنيد ..!!!
سلام
من smf 1.1.4 دارم ....
اصلا تگ هاي HTML روش فعال نيست ...
نه اسمايلي نه گزينه هاي BOLD كردن و .....
اگر ممكنه مدي براي آپلود ميخوام كه بسيار راحت و كامل باشه ..
راحتي از اين نظر كه وثلا من وقتي جمله اي در قسمت پاسخ سريع مي نويسم و بلد ميكنم كنار نوشته علامت (B) رو نزنه و در همين پاسخ سريع بلد كنه .
يا وقتي اسمايلي رو استفاده ميكنم خود اسمايلي در همين جا ابتدا نشون داده بشه نه اين كه علامت :) نشون داده بشه و خود اسمايلي بعد از زدن ارسال و در تاپيك .
در editor هاي SMF من گزينه BACK رو نديدم يعني يه چيزي كه اشتباه بنويسي رو برگردوني عقب !؟
خيلي دنبالش گشتم ولي پيدا نكردم .
سوال ديگري هم دارم و اين كه
من مد هاي تشكر و گالري رو نصب كردم ولي فقط در قالب ديفالت ميشه ديدش .... چجوري يه كار كنم كه قالب مورد نظرم نشون بده ؟
سوال ديگر اين كه چجوري ميشه عنوان كاربر جديد رو از زير ادمين حذف كرد در حالي كه ديگر كاربران عنوانشون حفظ بشه ... من وقتي گزينه عدم نمايش درجه كاربري رو تيك ميزنم هم ادمين و هم كاربران درجشون حذف ميشه ولي من ميخوام فقط عنوان زير ادمين حذف بشه ..
سوال ديگر اين كه در قسمت كابران online رنگ هاي انتخابي مديران و كاربران نشون داده ميشه ولي كنار پست همشون به يك رنگ هستند !!!
يه سوال دگه هم اين كه من MArquee يا نشان دادن آخرين پست ها رو در SMF نصب كردم ولي منتاسفانه فقط در صفحه اول نمايش داده ميشه !!
اگر ممكنه بفرماييد چكار كنم ؟!
خيلي ممنون از شما
راستي اطلاعات كامل SMF من به شرح زير هست اگر موردي داره بفرماييد چجوري آپ گريدش كنم ؟
پوسته جاري RC2 1.1.2
فايل هاي زبان 1.1
كه اين 2 تا با قرمز زده شده ؟!!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.