PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با قالب مدیریت

majidx
05-04-2006, 05:48 PM
سلام دوستان من اومدم قالب مدیریت جوملا رو گذاشتم روی مامبو الآن وقتی می خوام وارد قسمت مدیریت بشم این ارور میده:

Warning: main(/home/majid/public_html/administrator/templates/joomla_admin/login.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/majid/public_html/administrator/index.php on line 126

Fatal error: main(): Failed opening required '/home/majid/public_html/administrator/templates/joomla_admin/login.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /
home/majid/public_html/administrator/index.php on line 126

کمک کنید!

firoozmandan
05-04-2006, 06:15 PM
برای تبدیل قالب جوملا به مامبو ( قالب مدیریت ) نیاز به تغییرات در کد هست . شما تنها میتونید قالب قسمت کاربری مامبو و جوملا رو به راحتی استفاده کنید ...

** لطفا قوانین انجمن را مطالعه و رعایت کنید . از نوشتن عناوینی همچون " بسیار مهم " و ... خودداری کنید .
* عنوان شما ویرایش شد

یا علی

majidx
05-04-2006, 06:22 PM
آقا من که نمیدونم چی میگید... من میگم قالب رو که پیش فرض کردم یهو همه چی بهم ریخت و دیگه وارد قسمت مدیریت نشد.حالا باید چیکارکنم ؟!

firoozmandan
05-04-2006, 06:29 PM
همونطور که گفتم چون قالب مدیریت جوملا رو برای مامبو ست کردین به این مشکل برخوردید .

یوزر و پسورد سایت رو بفرستید مشکل رو حل میکنم .

یا علی

firoozmandan
05-04-2006, 07:51 PM
سلام

مشکل شما حل شد .
اما یه موضوع جالب ;)

شما از مامبویی که توسط سایر تیم ها فارسی شده و مدتهاست بروز نشده استفاده میکنید . مامبویی که در حال حاضر نصب کردین باگها و مشکلات فراوانی داره که ممکنه شما رو با مشکل مواجه کنه . پیشنهاد میکنم آخرین نسخه مامبو رو از سایت مامبولرن دریافت کنید و استفاده نمایید .

فراموش نکنید مامبولرن نماینده انحصاری Miro در ایران است :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=93

یا علی