PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختلال در نمايش سايت در فاير فاكس

z-tazekar
10-31-2007, 05:27 AM
سلام
من سه روزه پيش قالبم رو كمي تغيير دادم( جاي هدر رو تغيير دادم) و همه چيز هم درست و عادي بود. ولي از ديروز نمي دونم چرا تو فاير فاكس مشكل پيدا كرده! و صفحه رو مي كشه و اسكرول بار مي ياره:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولي در IE درست كار مي كنه. چه كنم؟ :)

firoozmandan
10-31-2007, 09:22 AM
سلام

منظورتون اینه که روز اول تست کردید و قالب مشکلی با FireFox نداشت ؟! و یه هو این مشکل پیش اومد !؟
مطمئنید ؟

?!

یا علی

z-tazekar
10-31-2007, 09:57 AM
مسخره است ولي بله. هيچ تغييري از اون روز روي قالبم ندادم.
حالا كلا اگر يك همچين مشكلي پيش بياد بايد چه چيزي رو اضافه كرد كه مشكل حل بشه.
فكر مي كنم آنقدر بزرگ مي كنه قالبو كه طولاني ترين خط تا به يك جداكننده مثل اينتر برسه به صورت كامل نشون داده بشه.
چرا مي پيچونم؟ مثل اينكه word wrap رو خاموش كنين در نوت پد و اون زير اسكرول مي ياره ... اون جوري شده.
خودتونم ببينين: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
10-31-2007, 10:05 AM
یه پیشنهاد ...

قالب قبلی رو اینجا قرار بدید و بگید چه تغییراتی مد نظرتون هست که روش صورت بگیره ... ( فقط هدر تغییر کنه ؟ )

فکر میکنم این راه ساده تره ... ;)

یا علی

z-tazekar
10-31-2007, 10:47 AM
من از قالب پيشفرضي كه در ورژن 4.6.1 ارائه شده بود استفاده مي كردم:
و در اون اومده هدر رو بين دو تا ستون راست و چپ قرار داده. من مي خواستم بياد كاملا بالاي صفحه مثل همين حالت فعلي و اين جوري جا براي گذاشتن منوي بالا هم باز مي شد. در اون حالت موقعيت top براي قالب قابل استفاده نبود.