PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در كار با mosimage

z-tazekar
10-31-2007, 09:48 AM
سلام
سرچ كردم در اين زمينه ولي جواب نگرفتم.
من مي خوام براي قرار دادن عكس از mosimage استفاده كنم يعني از همون گل I اين كارو انجام مي دم و در قسمت تصاوير هم تصوير رو اضافه مي كنم و تاييدم مي كنم. و در پيش نمايش هم نشون مي ده و همه چيز مرتبه. اما وقتي از طريق front end مطلبو باز مي كنم عكسش نمي آيد و فقط مي نويسه{mosimage} جاي عكس. ايراد از كجاست؟

firoozmandan
10-31-2007, 10:03 AM
سلام

از بخش مدیریت مامبوت ها چک کنید Mos Mambot اکتیو هست ؟

یا علی

z-tazekar
10-31-2007, 10:15 AM
اصلا چيزي با اين نام [mos-mambot]در ليست مامبوت ها نداشتم!

firoozmandan
10-31-2007, 10:22 AM
عذر میخوام

mos image

z-tazekar
10-31-2007, 10:39 AM
به خاطر استفاده از lightbox اونو غير فعالش كردم...
در واقع مي خوام از lightbox استفاده كنم به همين دليل بايد از طريق mosimage عكس ها رو بذارم و نمي تونم.

firoozmandan
10-31-2007, 10:54 AM
پس مشکل در lightbox هست ...

چک کنید تمام مراحل طبق آموزش موجود در سایت باشه ...

z-tazekar
10-31-2007, 11:51 AM
همه رو چك كردم.
درست نصب كردم
در html كدهاي مربوطه رو اضافه كردم.
فعال كردم مامبوتش رو
و mosimage رو غير فعال كردم.
از طريق phpmyadmin هم چينش mosimage رو گذاشتم روي 2
و الان lightthumb از نظر چينش 1 هست و بالاي اون قرار داره.
تنها مامبوتي هم كه بالاش هست user authentication هست كه اون رو هم از طريق phpmyadmin چنشش رو گذاشتم روي 3 ولي نمي دونم چرا هنوز بالاي لايت باكسه!
و حالا كه مي خوام عكس بذارم. عكس رو به همان صورت بزرگ آپلود كردم در image/stories و از طريق mosimage مي خوام بذارم كه بقيه شو خودتون مي دونين..
ايراد از كجاست آخه؟ چيزي رو جا انداختم؟

mhadaily
11-01-2007, 05:54 AM
آدرس سایت رو می دید یک نمونه هم بزارید برای اینکه ببینیم چطور هست ؟؟؟

ممنون

zomorod
11-01-2007, 12:23 PM
سلام و خسته نباشید
از مامبو 4.6.2 روی لوکال استفاده می کنم و لایت باکس را طبق آموزش نصب کردم مامبوت نصب شده فعال و mos image غیر فعال در مورد بالاتر بودن لایت باکس تو انجمن گفته شده که در 4.6.2 فقط فعال و غیر فعال کردن کافی هست و لازم به بالاتر بودن نیست .
تمام مراحل انجام شده
در زمان وارد کردن محتوای جدید نیز در سمت چپ عکس را اضافه می کنم و در متن از mos image استفاده میکنم و ذخیره و نمایش در صفحه اول
حالا وقتی سایت را لود می کنم این ارور را میده
Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in \<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2thumb.inc on line 136
چه باید کرد

firoozmandan
11-01-2007, 12:33 PM
سلام

شما GD library رو اینستال کردید ؟

یا علی

zomorod
11-01-2007, 08:34 PM
متشکر دقت نکرده بودم
حل شد

z-tazekar
11-02-2007, 04:28 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

همون طور که در تصویر زیر مشاهده می کنید وقتی با mosimage تصویر می ذارم این جوری می شه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در حالی که در پیش نمایش درست نشون داده میشه:

و قسمت مامبوت ها هم به این شکل است:

firoozmandan
11-04-2007, 08:06 AM
!!!

در هدر شما یه سری کد هست :

&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

&lt;link href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot;/&gt;

حالا چک کنید ببینید اصلا همچو فایل هایی وجود خارجی داره ؟!!!!

Not Found

Not Found

....

!!!

یا علی

z-tazekar
11-04-2007, 02:46 PM
بله حق با شماست :-o
یعنی ایراد در نصب light boxe?
lightbox با 4.6.2 سازگاره؟

firoozmandan
11-05-2007, 11:22 AM
بله ایراد در نصب شماست !

z-tazekar
11-07-2007, 08:36 AM
حذفش كردم دوباره نصب كردم. همه ي مراحل رو هم طبق بالا انجام دادم. حالا عكس رو مي ياره ولي زيرش چند خط ارور مي ده:
فعلا غير فعالش كردم.
گفتم حالا روي لوكال امتحان كنم. بعد بيام روي سرور اجرا كنم.
روي لوكال همين اشكال دوستمونو مي گيره:

سلام و خسته نباشید
از مامبو 4.6.2 روی لوکال استفاده می کنم و لایت باکس را طبق آموزش نصب کردم مامبوت نصب شده فعال و mos image غیر فعال در مورد بالاتر بودن لایت باکس تو انجمن گفته شده که در 4.6.2 فقط فعال و غیر فعال کردن کافی هست و لازم به بالاتر بودن نیست .
تمام مراحل انجام شده
در زمان وارد کردن محتوای جدید نیز در سمت چپ عکس را اضافه می کنم و در متن از mos image استفاده میکنم و ذخیره و نمایش در صفحه اول
حالا وقتی سایت را لود می کنم این ارور را میده
Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in \<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2thumb.inc on line 136
چه باید کرد

سلام

شما GD library رو اینستال کردید ؟

یا علی

نه من اصلا گالري نصب نكردم...
سرچ هم كردم ولي براي لوكال جواب نگرفتم
من از wamp5 version 1.7.0 استفاده مي كنم. ممكنه به خاطر ورژن php باشه؟

abtin
11-07-2007, 12:56 PM
GD library کامپوننت گالری که نیست !

مشکل شبیه سازه . شما از appserv استفاده کن ، GD library هم روش نصب هست .