توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل در بروز رسانی مامبو
soooot
11-02-2007, 11:19 AM
سلام
چرا حتی وقتی یه ثانیه قبل هم مامبو فارسی رو دانلود و نصب میکنیم و در قسمت مدیریت ( سیستم > بررسی نسخه جدید ) روی گزینه بررسی نسخه جدید کلیک میکنیم باز هم میگه نسخه شما قدیمیه و ... !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
developer
11-02-2007, 02:26 PM
دوست عزیز مشکلی نیست . اشکال از فایل xml موجود در سرور ماست . سایت شما 4.6.2 و آخرین نسخه موجود هست . با خیال راحت از اون استفاده کنید و لذت ببرید
soooot
11-02-2007, 05:59 PM
دوست عزیز مشکلی نیست . اشکال از فایل xml موجود در سرور ماست . سایت شما 4.6.2 و آخرین نسخه موجود هست . با خیال راحت از اون استفاده کنید و لذت ببرید
دوست عزیز من دارم لذت میبرم و وقتی که یک ثانیه پیش آخرین نسخه رو دنلود و نصب کردم از اینکه دارم از آخرین نسخه استفاده میکنم اطمینان دارم از عکس هم که کاملا معلومه که آخرین نسخه و نسخه شما تفاوتی با هم ندارن ولی میشه بگید این اشکال xml موجود در سرور شما کی حل میشه ؟ چون من مدتهاست که این مشکل رو دارم !
radmehr
11-02-2007, 07:51 PM
شما به این میگی مشکل ؟!
در کار شما خللی ایجاد کرده ؟
soooot
11-03-2007, 09:29 AM
شما به این میگی مشکل ؟!
در کار شما خللی ایجاد کرده ؟
سلام
نه رادمهر جان در کار من که خللی ایجاد نکرده ولی خب انجمن واسه همین چیزها هست دیگه، اگر قرار باشه مشکل رو ببینیم و چون برای کار ما محدودیتی ایجاد نمیکنه از کنارش بگذریم مشکل هیچ وقت حل نمیشه.
در ضمن وقتی مشتریی که من براش با مامبو سایتش رو راه اندازی کردم از من میپرسه چرا این قسمت کار نمیکنه دیگه حالیش نمیشه که xml موجود در سرور شما چیه!
به هر حال قصد من فقط گزارش این مشکل و اطلاع از دلیل مشکل بود، حل مشکلش دست شما رو میبوسه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
11-04-2007, 08:08 AM
سلام
حتما این موضوع رو حل میکنیم .... !
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.