ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سه مشکل اساسی

neo_one2199
11-04-2007, 02:54 PM
بعد نصب مامبو من با و مشکل روبرو شدم:
1. من نمی توانم Section و Category درست کنم. در زمان سیو کردن هیچ اتفاقی نمی افتد و سیو نمی کند.
2. من منوی ابزار ویرایش متن را در هیچ کجا نمی بینم برای مثال برای ارسال مطلب جدید در سایت.
3. سیستم وضعیت آنلاین در سایت هم کار نمی کند.

>:( >:(

علت این اتفاق بد از نصب مامبو بر روی سایت چیست؟ در ضمن این را بخاطر بسپارید که من هم مامبو 4.6.2 فارسی امتحان کردم و هم انگلیسی هر دو مشکل یک سان داشتن.
با ساپورت وب هاستم هم صحبت کردم گفتم ما مامبو را ساپورت می کنیم اما این موشکل به ما مربوط نمی شود و باید با ساپورت مامبو صحبت کنم.

من منتظر جواب شما هستم،
با تشکر از شما.

عکس هایی از سایت من که مشکل دارن:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

abtin
11-04-2007, 03:28 PM
1- تنظیمات مرورگرتون رو چک کنید . جاوا باید فعال باشه .

2- چک کنید ببینین مامبوت ویرایشگر نصب هست یا نه ؟ از تنظیمات کلی هم چک کنید که به عنوان ویرایشگر پیشفرض انتخاب شده باشد .

3- این مشکل در مامبوی فارسی هم وجود داره ؟

neo_one2199
11-04-2007, 03:47 PM
بله متاسفانه در مامبو فارسی هم همین جوری است.

mehdi_org
11-04-2007, 03:53 PM
1. اگر از فايرفاكس استفاده كنين اين مشكل به وجود نمياد

شرمنده من فقط جواب همين يك موردو ميدونستم ( چون خودمم باهاش مواجه شدم )

neo_one2199
11-04-2007, 04:03 PM
حالا چجوری در اینترنت اکسپلورر جاوا را قطع کنم و صفحه را هم که رفرش می کنم هی به افراد آنلاین سایت زیاد می شه بعد که انترنت کسپلورر را می بندم یهو همش کم می شه. این مشکل در فایر فاکس نیست و من از اینترنت اکسپلورر 7 استفاده می کنم.

نوید
11-04-2007, 07:32 PM
مسیر مامبو و مسیر وارد شده را کنترل نمایید ، ممکنه ادرس بدون www باشه ولی شما با www وارد سایت شدید