ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عوض کردن عکس های صفخه اصلی

mani_danesh
11-06-2007, 05:27 PM
سلام و خسته نباشید
من چه جوری می تونم عکس های صفحه اصلی رو عوض منم، منظورم عکس یا لوگوی بالای صفخه هستش .
یه سوال دیگه اینکه آیا ماژول یا کامپاننتی وجود داره که بشه عکس با یک مطلب آپلود کرد؟
ممنونم
یا علی

mhadaily
11-06-2007, 05:38 PM
دوست عزیز منظورت عکس های قالب هست ؟؟

یک عکس و یا آدرس بده تا بیشتر متوجه بشیم کجا رو میگی ؟؟؟

اگر قالب رو می گی که خود قالب رو باید ویرایش کنی اما اگر چیز دیگری هست باید دیده بشه تا ...

آپلود کردن تصویر برای استفاده در متن ها نیز از طریق مدیریت رسانه ها انجام میشه

mani_danesh
11-06-2007, 06:05 PM
آدرس وب سایت :opensolution.ir
می خوام لوگوی بالای صفحه رو عوض کنم
تو مدیریت رسانه که متن نمی تونم اضافه کنم
آیا Componet ای وجود داره که بشه وقتی داریم محتوی را ایجاد می کنیم یا آپدیت می کنیم عکس هم بشه بهش اضافه کرد ؟
ممنون

firoozmandan
11-07-2007, 05:55 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سلام

2 تصویر بالا رو باید ویرایش کنید ...

در مورد سوال دومتون : زمانی که شما از طریق Content ( مدیریت محتوا ) دارید مطلب مینویسید از طریق ادیتور میتونید تصویر آپلود کنید و کنار مطلبتون ست کنید

یا علی

mani_danesh
11-10-2007, 07:20 AM
ممنون از راهنماییتون
از قسمت امکانات پیشرفته باید عکس اضافه کنم، درسته ؟

mhadaily
11-11-2007, 06:14 AM
عکس رو مدیریت رسانه ها ابتدا آپلود کنید به راحتی امکان پذیر هست اگر می خواهید روی سرور خودتون عکس ها باشه و اگر بخواهید از Mosimage هم استفاده کنید

در مورد سوال دومتون : زمانی که شما از طریق Content ( مدیریت محتوا ) دارید مطلب مینویسید از طریق ادیتور میتونید تصویر آپلود کنید و کنار مطلبتون ست کنید