PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب مامبو روی کامپیوتر

hb2544
11-06-2007, 11:34 PM
با سلام
تمامي امكانات و شرايط و برنامه هايي كه من استفاده كردم حدودا&quot; مانند دوست عزيزي است كه مانند من در اين آدرس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به مشكل برخورده با اين تفاوت كه مشكل ايشان حل شده اما سيستم من از اين مرحله جلوتر نميره!(the password and username provided are incorrect)

من هم از برنامه appserv-win32-2.4.5 استفاده كردم و مامبوي من نسخه 4.6.2 هست و روي سرور خيلي عالي نصب شده اما هنوز روي كامپيوتر قابل نصب نيست. ضمنا&quot; در ابتداي نصب روي كامپيوتر پيغام global register هم ميداد كه با راهنمايي هاي انجمن حلش كردم.
اما حالا فقط از من يوزر و پسورد ميخواد ضمنا فيلدهاي نام رو هم به اين صورت پر كردم: webuser_admin

با تشكر

firoozmandan
11-07-2007, 05:59 AM
سلام

دوست عزیز تفاوت نصب روی سرور و لوکال در نحوه پر کردن فیلد &quot;نام دیتابیس - یوزرنیم دیتابیس &quot; هست
در سرور نیاز هست که یوزرنیم سایت رو قبل از هر دو فیلد بالا قرار بدیم
مثلا اگر یوزرنیم سایت شما test هست و شما دیتابیسی با نام mambolearn ایجاد کردید باید در فیلد نام دیتابیس test_mambolearn بنویسید ( در سرور )

اما در لوکال تنها باید بنویسید mambolearn

یا علی

hb2544
11-07-2007, 07:42 AM
با عرض سلام
جناب فيروزمندان حتي اين رو هم امتحان كردم اما باز هم جلوتر نميره و همان پيغام خطاي دوستمون رو ميده!
بدون يوزر و پسورد هم جلو نميره!

hb2544
11-07-2007, 07:54 AM
اين هم اروري كه ميده و از اينجاست كه جلوتر نميره؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
11-07-2007, 10:48 AM
قطعا یه جای کار شما اشتباست . !

از اونجایی که روی لوکال کار میکنید امکان تست از طرف ما هم وجود نداره !

چیزی که واضحه اینه که شما یوزرنیم و یا پسورد رو درست وارد نمیکنید .!

یا علی !

hb2544
11-07-2007, 04:26 PM
استاد عزيز جناب فيروزمندان با تشكر از شما
لطف مي كنيد بفرماييد كه اين ارور منبع محاسبه اش كجاست؟ يعني اين يوزر و پسورد را با يوزر و پسورد كدام قسمت چك مي كند كه پيغام ارور ميده؟
من هم براساس يوزر و پسورد موقع نصب و هم يوزر و پسوردهاي ديگر چك كردم!!

firoozmandan
11-08-2007, 05:28 AM
سلام
با یوزر نیم &amp; پسورد دیتابیس شما !

شما ببینید میتونید وارد PhpMyAdmin بشید ؟ اگر بله :
از اونجا میتونید یوزر و پسورد جدیدی ایجاد کنید ....

یا علی