PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در باز شدن پنجره ابزار ها

emad_67
11-07-2007, 11:29 AM
سلام
در editor مامبو من وقتی بر روی ابزا هایی مثل HTML source editor و insert/edit image و find د در کل پنجره هایی که با کلیک بر روی ابزار ها باز میشن، درست نمایش داده نمیشه یعنی وقتی که باز میشن فقط یه صفحه سفید اند و چیزی در اونا نیست. البته فکر می کردم که مشکل از مرورگر هست ولی یه مامبو دیگه رو که روی سرور دیگه ای بود رو با همین مرورگر باز کردم و مشکلی نداشت. از دوستان اگه کسی میدونه مشکل از کجاست بنده رو راهنمایی کنه.
با تشکر

radmehr
11-07-2007, 12:05 PM
چندین بار دیگه هم گفتیم!
وقتی توی مدیریت مامبو هستید باید آدرس سایت با www باشه در غیر اینصورت این مورد پیش میاد!

pamchal
11-07-2007, 12:12 PM
سلام عماد جان

اگه مشکلتون رو درست متوجه شده باشم ، فکر می کنم می تونید توی لینک های زیر جوابتون رو پیدا کنید :

1 - <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2 - <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

3 - <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

4 - <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

امیدوارم مشکلتون حل بشه ;)

emad_67
11-07-2007, 12:59 PM
خیلی ممنون از جناب رادمهر و pamchal
مشکل همین بود و رفع شد.