PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژولي براي نمايش ليست كتابها به صورت جدولي

island
11-07-2007, 01:33 PM
آيا ماژول (نه كامپوننت) سراغ داريد كه ليست كتابها رو به همراه دو سه خط توضيحاتي مثل اسم نويسنده، ناشر و ... و عكس كوچك كتاب نمايش دهد.
نكته مهم اينكه: ادامه ليست رو به صورت جدولي از صفحات نشان بدهد يعني: previous 1..2..3..4..next

hossein.shokrzadeh
11-07-2007, 05:49 PM
اگه کامپوننت نباشه میخوای چه جوری لیست رو وارد کنی؟ ;)

mhadaily
11-08-2007, 05:16 AM
چندین راه وجود داره

به نظر می تونید از کامپوونت های زیادی استفاده کنید که برای مدیریت کتابخانه ها هستن و هچنین می تونید از sobi2 و یا mtree استفاده کنید که بسیار عالی هستن برای این مورد

موفق باشید

island
11-08-2007, 05:24 AM
اگه کامپوننت نباشه میخوای چه جوری لیست رو وارد کنی؟ ;)

البته كامپوننت براي ايجاد فهرست لازم است ولي مي خوام جاي ظاهرشدنش رو بر اساس ماژول id تعيين كنم.

mhadaily
11-08-2007, 05:29 AM
می تونید از کامپوننت sobi یا mtree و یا... استفاده کنید که خودشون هم Moduleهای زیادی دارن که قابل استفاده هستن و فکر می کنم نیاز شما رو هم بر طرف می کنند

island
11-08-2007, 06:10 AM
چندین راه وجود داره

به نظر می تونید از کامپوونت های زیادی استفاده کنید که برای مدیریت کتابخانه ها هستن و هچنین می تونید از sobi2 و یا mtree استفاده کنید که بسیار عالی هستن برای این مورد

موفق باشید
با تشكر فراوان از شما..آيا راهي هست كه بشه اين كامپوننت ها رو به ماژول تبديل كرد ...به دليلي كه در پست قبلي اشاره كرده ام نياز به ماژول هم دارم

mhadaily
11-08-2007, 06:14 AM
گفتم به شما

این کامپوننت ها خودش شامل چندین ماژول هم هستن

island
11-08-2007, 03:33 PM
گفتم به شما

این کامپوننت ها خودش شامل چندین ماژول هم هستن

بسيار متشكرم از شما..دير ديدم توضيحات شما رو..
sobi واقعا جالب بود..البته كمي مشكل..ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد:
كتابها و category ها رو ايجاد كرده ام ولي به صورت ليست نشان مي دهد.يعني فقط اسم كتابها .
در صورتيكه در دموهايش ديده ام كه همه entryها رو با جزييات با هم به صورت جدول با navigation (كه من شديدا بهش نياز دارم) نشان مي دهد.
ممنون ميشوم اگر باهاش كار كرده ايد مرا راهنماي كنيد در تنظيمات تا به هدفم برسم.

mhadaily
11-08-2007, 03:39 PM
متوجه نشدم دقیقا چی می خواهید ؟؟؟

به راحتی می تونید کاری کنید که جزئیات رو هم نشون بده بسته داره چطور کانفیگورش کرده باشید ؟؟

بیشتر توضیح بدید تا براتون توضیح بدم

موفق باشید