توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ایجاد مدیر برای سایت
Enterhost
11-08-2007, 11:48 AM
با سلام
من وقتی برای سایت مدیر و یا سرپرستی انتخاب می کنم با این که در قسمت دسترسی تمام تنظیمات را انجام می دم کاربر دسترسی به ارسال وکلیه قسمتهای پست و ارسال و پاسخ و نقل قول از دسترس آن خارج می شود در صورتی که وقتی آن را کاربر قرار می دهم دسترسی پیدا می کنه
باتشکر
Hosseini
firoozmandan
11-08-2007, 12:43 PM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در این قسمت باید بنا به گروهی که به کاربر نسبت میدید دسترسی ها رو ست کنید .
یا علی
Enterhost
11-08-2007, 03:01 PM
با سلام
دوست عزیز من همین کار را انجام دادم ولی باز هم مشکل هست . زمانی که از حالت مدیر در می یارم دسترسی ها درست می شه ولی مدیر نه
باتشکر
Hosseini
mhadaily
11-08-2007, 03:44 PM
1- آیا گروهی ساختید و در اون دسترسی ها رو ست کردید ؟؟؟
2- آیا فرد مورد نظر رو به اون گروه اضافه کردید ؟؟؟
3- ......... کارهایی که انجام دادید رو بگید تا بیشتر متوجه بشیم چه کردید چون اصولا دو کار بالا انجام بشه مشکلی نباید باشه
Enterhost
11-08-2007, 03:53 PM
با سلام
دوست عزیز ابتدا در قسمت مدیریت - مدیریت کاربران و ایجاد گروه کاربری یک گروه با نام سرپرست کل ایجاد کردم سپس وارد بخش سطح دسترسی کاربران شدم و در اونجا دسترسی ها را برای این گروه انجام دادم .
در مورد معرفی فرد نیز در قسمت تنظیمات کاربری - عضو گروه کاربری : را برروی سرپرست کل قرار دادم و از قسمت پایین همین بخش انتخاب گروه کاربری : سرپرست کل را تیک زدم .
ولی می گم این مشکل وجود دارد که دسترسی به ارسال و .. ندارد
باتشکر
mhadaily
11-08-2007, 04:03 PM
یک عکس از این قسمت بگرید
دسترسی انجمن ها - مدیر انجمن ها( به جای این نام گروه شما مثلا همین سرپرست )
در قسمت سطح دسترسی
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در این قسمت باید بنا به گروهی که به کاربر نسبت میدید دسترسی ها رو ست کنید .
یا علی
Enterhost
11-08-2007, 04:13 PM
باسلام
بفرمایید دوست عزیز
باتشکر
Enterhost
11-09-2007, 06:01 PM
دوست عزیز من تا حدودی درستش کردم ولی خیلی از دسترسی ها رو نداره
باتشکر
Enterhost
11-12-2007, 05:02 PM
با سلام
دوست عزیز من هنوز مشکلم حل نشده و متاسفانه مدیرم نمی تونه تو بخش ها چیزی ارسال کنه
باتشکر
smf بیش از این سطح دسترسی ندارد
برای دسترسی های بیشتر باید کدنویسی انجام بدهید
Enterhost
11-12-2007, 06:15 PM
دوست عزیز مشکل اینه که وقتی مدیرش می کنم تو انجمن نمی تونه ارسال کنه و گزینه ارسال نیست و وقتی کاربر می شه تازه ارسال می یاد
iransbs
11-12-2007, 06:33 PM
لطفا نام کاربری + کلمه عبور SMF رو ارسال کنید بررسی می شه.
موفق و پیروز باشید
یا علی
Enterhost
11-12-2007, 06:44 PM
ممنون دوست عزیز ارسال کردم
منتظر پاسخ شما می مانم
باتشکر
iransbs
11-12-2007, 07:12 PM
با تشکر از ارسال نام کاربری + کلمه عبور.
یک نام کاربری ایجاد شد با نام iransbs که مدیر بخش موسیقی هست.
در قسمت "سطح دسترسی کاربران" رفته از لینک های بالا "تعیین سطح دسترسی بر اساس انجمن" انتخاب کنید، حالا لیستی از انجمن های مختلف برای شما خواهد آمد.
برای اینکه توانایی تغییر دسترسی برای انجمن ها را داشته باشید، "دسترسی ندارد" را به "تغییر داده شده" ببرید.
حالا از لینک بالا "تعیین سطح دسترسی بر اساس انجمن" را انتخاب کنید، بر روی تغییر انجمن "رئیس بخش موسیقی" کلیک کنید، تغییرات مورد نظر رو بدید، بعد از انجام تغییرات ذخیره کرده.
موفق و پیروز باشید
یا علی
Enterhost
11-13-2007, 01:24 PM
با سلام و خشته نباشید
دوست عزیز باز هم دسترسی نداره و وقتی شخصی رو مدیر می کنم دیگه دسترسی ها قطع می شه ووقتی کاربر می شه نه الان با همان کاربری که ساختید وارد شوید و می بینید که دسترسی ندارید در صورتی که من انجمن را به ( تغییر داده شده ) تغییر دادم و سطح دسترسی را هم درست کردم ولی مثلا در بخش مشاعره نمی توانید ویرایش و یا پاسخی داشته باشید
باتشکر
Hosseini
firoozmandan
11-14-2007, 09:59 AM
یوزر و پسورد رو بفرستید براتون یه یوزر ایجاد میکنم !
یا علی
Enterhost
11-18-2007, 06:50 PM
با سلام
ممنون دوست عزیز چون یکم دیر شد خودم با دستکاری در فایل ها درستش کردم مشکل از فایل ها بود
باتشکر فراوان از شما
Hosseini
mhadaily
11-19-2007, 02:20 PM
با سلام
ممنون دوست عزیز چون یکم دیر شد خودم با دستکاری در فایل ها درستش کردم مشکل از فایل ها بود
باتشکر فراوان از شما
Hosseini
دوست من اگر دقیق تر بکید که مشکل از چی بود شاید بقیه ی دوستان که همین مشکل رو دارند بتونن خودشون برطرف کنن
ممنون از لطفت
aftabgardun
12-01-2007, 11:12 PM
سلام
حالا من مشکل جالب تری دارم ...
همه چیز درسته جز اینکه وقتی می خواهم گروه کاربری خاصی را برای یک کاربر انتخاب کنم برای "بعضی" از کاربران پیغام خطای زیر به نمایش در می آید:
فرمت این تاریخ مجاز نمی باشد. نحوه نمایش تاریخ باید بصورت نمونه مقابل باشد : 11 %b 1386 02:41:34
نکته : من برای بعضی ها که این پیغام می آمد با کپی کردن تاریخ عضویت کامل آن شخص و جایگزین کردن آن در قسمت "تنظیمات کاربری" این پیغام بر طرف می شد ... اما برای خیلی از اشخاص دیگر این کار هم دیگر فایده ای ندارد و پیغام خطا می دهد.
منتظر پاسخ شما بزرگواران هستم.
دلارام باشید - نیما احدی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.