ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود نشدن admin با redirect کردن آدرس

emad_67
11-10-2007, 04:39 PM
سلام
من آدرس سایتم رو با کد زیر که در htaccess. قرار دادم به آدرس که www هم داره redirect کردم که هرکی هم بدون www زد با www بشه.

RewriteEngine on
RewriteCond %{<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} !^<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$ [NC]
RewriteRule ^(.*) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>$1 [QSA,L,R=301]

حالا وقتی میخوام برم تو admin سایت لود نمیشه. در کل موقعی هم که آدرس رو redirect نکرده بودم وقتی آدرس admin رو با www میزدم خودش بدون www میشد. و دوباره من باید قبل از http ، سه تا w میزدم که با www لود بشه. فقط admin همین مشکل رو داره و خود سایت وقتی www رو میزنم لود میشه.
می خواستم راهنمایی کنید که من چیکار کنم؟
با تشکر

emad_67
11-10-2007, 04:50 PM
یه چیزی رو که الان فهمیدم اینه که من چون روی فولدر admin پسورد گذاشم این مشکل پیش میاد.
نمیدونم علتش چیه و وقتی روی فولدر پسورد قرار داره و من آدرس ادمین رو با www میزنم خودش به آدرس www ریدایرکت میشه. که فکر میکنم با اون کدی که تو htaccess قرار دادم یه تداخلی ایجاد میکنه.
با این اوصاف من چیکار کنم؟

firoozmandan
11-12-2007, 05:54 AM
سلام

فایل configuration.php رو چک کنید ببینید آدرس سایت رو با www زدید یا بدون www

یا علی

emad_67
11-12-2007, 08:23 AM
آدرس رو با www زدم.
تقریبا مشکلم حل شده فقط آدرس رو باید حتما اینجوری بنویسم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون