PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی کردن زبان سایت

semko
11-11-2007, 09:22 PM
سلام من می خوام مامبوی 4.6.0 رو که نصب کردم زبان فارسی روش نصب کنم فقط انگلیسی روشه چطوری نصب کنم ؟
هاست من ویندوز هست

firoozmandan
11-12-2007, 05:56 AM
سلام

فایل زبان مامبو 4.6.2 : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اما به شما توصیه میکنم مستقیما مامبو فارسی رو نصب کنید .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

semko
11-12-2007, 08:47 PM
آخه من خیلی سعی کردم مامبو فارسی شما رو نصب کنم هی پیغام خطا می داد و نمی شد مطالب را تغییر داد و کامپوننت نصب کرد منم رفتم مامبوی روی هاست که انگلیسی بود رو نصب کردم حالا می خوام فارسی بشه که نمی دونم چطوری این کار رو بکنم ؟
این فایل رو دانلود کردم باید آپلود کنم رو هاست بعد Export رو بزنم ؟

iransbs
11-12-2007, 09:37 PM
دوست عزیز، در صورتی که شما از مامبو انگلیسی استفاده کنید، هیچ تاریخی شمسی نخواهد بود و ...
در حال حاضر بیش از چندین هزار وب سایت در حال استفاده از مامبو 4.6.2 انتشار مامبولرن هستند و به مشکلات بسیار کمی بر خورد کرده اند، در صورتی که شما هم به مشکلی بر خورد کردید ، می تونید در انجمن مامبولرن مطرح کنید تا به کمک دوستان حل بشه.

موفق و پیروز باشید
یا علی

semko
11-13-2007, 07:10 PM
من فایل فارسی رو که بالا دادید دانلود کردم ولی من یه ورژن قدیمیش رو می خوام آیا هست ؟
4.6.0 این ورژن

radmehr
11-13-2007, 09:43 PM
خیر
از نسخه 4.6.2 به بعد فایل زبان به اینصورت ارایه شده