توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کامپوننت تبلیغات پیشرفته
soooot
11-18-2007, 10:13 AM
سلام :D
چیکار کنم که تو کامپوننت تبلیغات پیشرفته، توی کادری که میخوام تبلیغ بگذارم (مثلا کادری که در عکس زیر هست) تبلیغ وسط چین باشه؟ ::)
توی کادری که در عکس زیر هست تبلیغ چون از کادر کوچیکتره افتاده سمت راست کادر، چطوری میتونم بیارمش وسط کادر؟ :-\
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
radmehr
11-18-2007, 06:03 PM
کلاس css باید برای ماژولتون تعریف کنید
soooot
11-18-2007, 06:36 PM
ببینم من خواب دیدم که یه نفر اومد پرسید که مامبو شما چیه و منم جواب دادم مامبو 4.6.2 یا اینکه پستهامون پاک شدن رفتن پی کارشون! هان؟ :-X
حالا از اینا گذشته رادمهر جان اگر یه خورده مفصل تر برام توضیح بدی اون موقع دیگه الهی دستت درد نکنه :-*
هزینه تلگرافت رو هم خودم میدم (الان باز میاد منو میزنه) ???
Siamak
11-18-2007, 07:41 PM
دوست عزيز
شما ميتونيد توي فايل CSS قالبتون يك كلاس جديد تعريف كنيد و توي اون كلاس گزينه align رو برابر Center قرار بديد.
سپس در تنظيمات ماژول مربوط به اين تبليغات پسوند كلاس ماژول رو برابر كلاسي كه ساختيد قرار بديد.
soooot
11-19-2007, 07:25 PM
من بلد نیستم کلاس جدید تو سی اس اس درست کنم :'(
میشه یه مثال بزنید و روی مثال توضیح بدید چجوری یه کلاس جدید تو سی اس اس ایجاد میکنن؟ :-[
mhadaily
11-19-2007, 07:42 PM
به اون حدول و یا div که توش ماژول هست یک کلاس بدید به این صورت میشه <div class="majid"> بعد وارد css بشید و .majid رو بزنید و بقیه موارد رو اضافه کنید به این یعنی اینطوری
.majid
{tex-align=center;
}
مثلا این طوری
این ساده ترین راهش هست البته به طرق دیگری هم میشه کارهایی انجام داد که ..............
موفق باشید
soooot
11-23-2007, 04:33 PM
آهان، کشف کرم! :D
این مشکل فقط در فایر فکس وجود داره! :P
در اینترنت اکسپلورر تبلیغات وسط چین هستن! ::)
حالا برای اینکه هم تو اینترنت اکسپلورر و هم تو فایر فکس تبلیغات وسط چین باشن چیکار باید بکنم؟ :-\
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.