PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این چرا جدول - مجموعه ی محتوا اینجوری کار میکنه !!!!

kamran
11-19-2007, 12:57 PM
با سلام و خسته نباشید به همه

وقتی مشکلم رو سرچ میکردم تو یکی از تاپیک ها مشکلم رو دیدم ولی جوابی به اون بندخدا نداده بودن بجز یکی از بچها گفته بود این مشکله نسخه 4.61 هستنش درسته؟

اما مشکل من از جدول - مجموعه ی محتوا تو این سایت استفاده کردم تا اینجاش مشکلی نیست یک عکس هم میزار ببینید به چه شکله

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اما وقتی روی شماره ها کلیک میکنم میزنم صفحه 2 یا 3 .... به صورت عکسه زیر نشون میده مطلب رو در صورتی که باید بازم جدول محتوارو رو نشون بده

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون میشم توضیح بدید یعنی من تو تنظیمات نکته ای رو رعایت نکردم؟هرکاری کردم درست نشد مثله عکسه دومی در بالا میاد من میخوام مطالب تا اخرین صفحه به صورت جدول نشون بده نه خوده مطلب تاز اون مطالب هم ماله یه کته گوریه دیگست ربطی به این نداره که نشون میده اصلا:-[

hossein.shokrzadeh
11-19-2007, 01:37 PM
سلام
آدرس سایتتون رو هم لطف میکنید؟ :)
یا علی

kamran
11-19-2007, 04:51 PM
چرا که نه دوسته من حتما ببینید اصلا خوشحالم میشم نظری داشتید روی سایت یا طراحیش بدید :) فقط نمیدونم این مشکل چرا به وجود اومده مهمه برام این سایت حتی سفارش برای برنامه نویسی اختصاصی هم دادم ولی جواب نیومد اصلا داستان داره این سایتی که کار کردم . :-[

ادرس سایت فعلا به صورت ازمایشی روی این دامین هستش. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یه چیزه من اینجوری میبنم یا شماهم اینطوری مبینید؟ تاپیکم رو تو سوالات عمومی نمیبینم پس چطور کسی میبینتش تا جوابی بده :-[
وقتی میزنم سوالات عمومی تو ادرس بارم این ادرس میاد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اماوقتی خودم html. رو پاک میکنم دوباره میره تو سوالات عمومی اونجا تاپیکم میاد عجیبه هااا :-\ تاپیکم با ایکون یه خنده هستش

تایادم نرفته بگم لطفا از منو وارد این قسمت بشید

آراء هیات عمومی دیوان عدال از این لینک هم میشه رفت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=5&amp;id=14&amp;Itemid=45 ورژن مامبوشم فعلا 4,61

** N پست شما یکی شد!

hossein.shokrzadeh
11-19-2007, 08:23 PM
سلام
درسته این باگ 4.6.1 بود :) ارتقاء بدید به 4.6.2 احتمال 90% درست میشه :) (البته ایشالا یادت نره ;) )
یا علی (علیه السلام)

kamran
11-19-2007, 08:32 PM
از راهنماییت ممنون دوسته من امید به خدا

انشاالله که درست میشه :)

ولی ای کاش راهی بود باگه این ورژن درست میشد کسی از اساتید تونسته این باگو برسی کنه مشکلش رو حل کنه ؟

mhadaily
11-20-2007, 06:04 AM
ارتقا بدید بهترین راه حل هست