PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین کامپوننت برای مدیریت دانلود به نظر شما چیه?

Vito
11-19-2007, 06:07 PM
سلام دوستان.
میخواستم از دوستانی که تجربه کار با کامپوننتهای مدیریت دانلود داشتن بپرسم که به نظرتون بهترین کامپوننت الان چیه? معروفترینها Remository و Docman هستن و یه تعداد کامپوننتهای جدید هم دیدم ولی دوست دارم از تجربه دیگران هم استفاده کنم.

یه دنیا ممنون.

radmehr
11-19-2007, 06:17 PM
هر دو خوب هستن
ضمن اینکه sobi2 هم کامپوننت بسیار قوی هست

Vito
11-19-2007, 06:48 PM
رادمهر جان,
من این کامپوننت رو میخوام روی سایتی نصب کنم که یوزرهای سایت بتونن فایل اپلود و دانلود کنن , در واقع میخوان اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن, فایلهایی که اپلود میکنن هم فایلهای: pdf, word, excel, powerpoint, text هستن, میدونم که در قسمت تنظیمات این کامپوننتها میشه تنظیم کرد که چه فایلهایی قابل اپلود شدن باشه که در واقع میشه گفت قدم اول برای امنیت ولی میخوام بدونم که کدوم از همه امن تره و کدوم یک بدون هیچ خطایی میتونه این کار رو برام انجام بده? سئوال بعدیم اینه که: این کامپوننتها فایلهای اپلود شده رو کجا ذخیره میکنن? ایا در داخل پوشه هایی که در سورس خود برنامه هست? یا اینکه بر روی دیتابیس? برای من قابلیت دسترسی به این فایلها خیلی مهمه, چونکه در نهایت این اطلاعات باید وارد یک CMS جدید که commercial هست و با تکنولوژی .NET و SQL کار میکنه بشه. نظرتون چیه? خیلی ممنونم.

radmehr
11-19-2007, 07:29 PM
3 تا که بیشتر نیست .. امتحانشون کنید
قابلیت ذخیره سازی در هر دو حالت رو دارن
همه شون هم از یک امنیت نسبی برخوردار هستن

Vito
11-20-2007, 11:31 PM
دوستان کسی قالب برای Docman 1.4.0 نداره? البته به جز: mjaztools_blogtheme_v1.4.0 اینو دارم. ممنون

mhadaily
11-21-2007, 05:25 AM
یک سرچ تو اینترنتم بزن احتمالا چیزایی پیدا می کنی

اگر یافتی اینجا هم بزار

Vito
11-21-2007, 03:04 PM
مجید جان, سرچ کردم ولی فقط یه قالب پیدا کردم که با داکمن 1.4.0 سازگار بود که لینکشو گذاشتم. اگه چیز دیگه ای هم پیدا کردم حتما لینکشو میدم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

plusboy
09-15-2008, 08:24 PM
به نام خدا
سلام. میشه لینک دانلود داک من
و
mosets tree را بگذارید.
همچنین sobi
من مامبوی 4.6.5 دارم.

mhadaily
09-15-2008, 08:32 PM
mosets tree کامرشیال هست

docman کمی با مامبو مشکل داره