توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم دسترسی گوگل به محتوای سایتم
babakskr
11-20-2007, 08:36 AM
با سلام من از مامبو ورژن 4.6.2 استفاده می کنم تحت سرور ویندوز
فایل سایت مپی که شما گذاشتین رو روی سایت گذاشتم گوگل هم در بخش مدریت سایت قبول کرده حتی تعدادصفحات را هم اعلام می کند که سایت مپ ساخته اما هیچکدام از صفحات من در دسترسی برای جستجو نیست
SEO را که فعال می کنم امکان دسترسی دیگه به صفحاتم نیست
حتی sam_sitemap رو هم نصب کردم اما باز گوگل اون رو هم قبول نمی کنه
چه کار باید بکنم؟
mhadaily
11-20-2007, 08:40 AM
اول شما باید سایت رو به گوگل معرفی کنید بعدش به قسمت وب مسترها برید و از گوگل یک لایسنس کی بگیرید که در سایت بزارید و بعدش تازه گوگل سایت شما رو ایندکس می کنه دوست عزیز
بعد از این ها تازه میریم سراغ کارهای دیگه
amirdorna2
11-20-2007, 10:45 AM
البته دوستمون آقا مجید درست گفته ولی
اگر زمان فعال سازی قسمت قابل فهم برای موتورهای جستجو رو فعال می کنین مشکل از فایل htacces هستش که توی انجمن بگردین دربارش صحبت شده . زمانی که این قسمت رو حل کردین خود گوگل بعد از معرفی url سایتتون توی قسمت add url گوگل ، طبق برنامه خودش میاد و سایت رو ایندکس می کنه . معمولا" می گن چند ماه طول می کشه ولی من حدود 15 روز پیش یک سایتوتوش ثبت کردم ، الان ایندکس شد . معمولا" احتیاج خاصی به اکونت وبسمتر نداره .
اگر هم می خواین که بازدید کننده و ... زیاد بشه که باید backlink رو بالا ببرین
زیاد عجله نکنین پروسه اش یکم حوصله می خواد . من الان سایتم بعد حدود 9 ماه تازه داره به یه جاهایی می رسه .
sogoli
04-12-2008, 09:01 AM
البته دوستمون آقا مجید درست گفته ولی
اگر زمان فعال سازی قسمت قابل فهم برای موتورهای جستجو رو فعال می کنین مشکل از فایل htacces هستش که توی انجمن بگردین دربارش صحبت شده . زمانی که این قسمت رو حل کردین خود گوگل بعد از معرفی url سایتتون توی قسمت add url گوگل ، طبق برنامه خودش میاد و سایت رو ایندکس می کنه . معمولا" می گن چند ماه طول می کشه ولی من حدود 15 روز پیش یک سایتوتوش ثبت کردم ، الان ایندکس شد . معمولا" احتیاج خاصی به اکونت وبسمتر نداره .
اگر هم می خواین که بازدید کننده و ... زیاد بشه که باید backlink رو بالا ببرین
زیاد عجله نکنین پروسه اش یکم حوصله می خواد . من الان سایتم بعد حدود 9 ماه تازه داره به یه جاهایی می رسه .
منظور از اینکه می گی ایندکس شده یعنی چی ؟
amirdorna2
04-12-2008, 10:03 AM
منظورم اینه که url ش ثبت شده ، صفحات فرعی ش هم همیتطور
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.