PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغيير عبارات فارسي

razdan
11-20-2007, 03:26 PM
من از ترجمه برخي عبارات در بخش كاربري سايت خوشم نيماد و ميخوام عوضشون كنم . مثلا عبارت : ارسال يادداشت رو بكنم : نظر بدهيد و .... خيلي گشتم ولي نديدم اين ترجمه ها در كدام فايل قرار دارند. لطفا راهنمايي كنيد . ممنون .

mhadaily
11-20-2007, 04:02 PM
مدیریت ترجمه ها ---> در مدیریت سایت می توانید این کار رو انجام بدید

razdan
11-20-2007, 04:14 PM
اونجا كه فقط اسم روزها و ماهها قابل تغيير است نه بقيه عبارات ! توي يك فايلي كي بار ديدم ها ولي يادم نيست كجا بود !!!!

firoozeh
11-20-2007, 06:08 PM
سلام. من در قسمت مدیریت ترجمه ها ترجمه بعضی از متن ها رو تغییر میدم اما سیو نمیشه. چکار کنم؟
در ضمن منظور از تیره چیه؟ (که همشون صفر هستش)

radmehr
11-21-2007, 04:49 AM
شما وقتی ترجمه ای رو عوض میکنی و ذخیره رو می زنی بعدش باید بروزرسانی هم بکنی

razdan
11-21-2007, 04:53 AM
جناب رادمهر . من هنوز پاسخ سوال اولم را نگرفته ام كه !!!! تغيير ترجمه ها در كدام فايل php قرار دارد ؟؟

firoozeh
11-21-2007, 04:57 AM
جناب راد مهر میشه لطفا بفرمایید چطور باید بروز رسانی هم بکنم؟

mhadaily
11-21-2007, 05:31 AM
فایل های زبان در پوشه ی language هست

در مدیریت ترجمه ها ---> زبان رو انتخاب کن ---> بعد مدیریت ترجمه ها رو بزن -----> حالا هر کدوم رو می خواهی انتخاب کن و سپس ویرایش رو بزن ---> رشته ی مورد نظرت رو پیدا کن و تغییر بده و سپس به روز رسانی و ذخیره رو بزن

البته اگر همه رو انتخاب کنی و بعد روز رسانی بزنی بهتره

razdan
11-21-2007, 07:13 AM
آقا مرسي . يه چيزهايي دارم مي بينم . هر چند اون كلمه اي كه من بدنبالش بودن در ليست هنوز پيدا نكردم حتي با سرچ . ولي اميدوار شدم . ممنون .

razdan
11-21-2007, 09:08 AM
متاسفانه اين مورد فقط براي بخش مديريت و اصطلاحات آن هستش و بخش كاربري رو شامل نميشه ! ( يا شايد من اشتباه فكر مي كنم ، هر چند نوشته بخش كاربري ! ) من هنوز دنبال فايلي هستم كه عبارات ترجمه رو توش داشته باشه . حدس مي زنم بايد در داخل قالب فعال چنين فايلي وجود داشته باشد . ولي هر چي گشتم پيدا نكردم . قالب فعال من اكووينتر است . كسي ديده همچين فايلي رو ؟ فايلي كه در داخل پوشه لنگويج هست با پسوند ( پو ) رو با چه برنامه اي ميشه باز كرد . شايد توي اون هستش . ببخشيد كيبردم لاتين نمي زنه !

firoozmandan
11-21-2007, 10:11 AM
سلام

با برنامه زیر میتونید فایلهای .po رو ادیت کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

razdan
11-21-2007, 10:38 AM
با تشكر . من اين برنامه رو دانلود كردم . باز هم كرد ولي باز اين عبارت ( ارسال يادداشت ) رو نتوستم در هيچ فايلي از فيالهاي زبان فارسي پيدا كنم ! !! اصلا راهي هست كه بشه اين كلمه رو از زير مطالب در صفحه اصلي حذف كرد و نشون داده نشه . چون خيلي بدقواره است و زياد هم به درد نمي خورد . ممكنه ؟

firoozmandan
11-21-2007, 11:26 AM
سلام
اگر واقعا نیازی بهش ندارید مامبوتش رو غیر فعال کنید !

یا علی

razdan
11-21-2007, 11:38 AM
شرمنده جناب فيروزمندان . منظور من حذف اين عبارت فقط از صفحه اصلي است وگرنه در صفحه جزييات مطلب وجودش را لازم دارم . !

nikfar
11-27-2007, 07:07 PM
با سلام
من همين مشكلي رو كه دوستان دارند دارم و الان هر از چند گاهي دنبال اين موضوع ميگردم ولي نه در كامپوننت content و نه در commentدر هيچ كدوم از ترجمه هاي فوق كلمه ارسال يادداشت ديده نميشه كه مثلا تغييرش بديم به نظرات چون نصف بيشتر كلمه ميره بيرون كادر و خيلي بي ريخت ميشه ديگه چي ميشه وقتي كسي نظر داده و ميخواد تعداد يادداشتهارو هم تو همون كادر بنويسه
لطفا دوستان كمك كنند بشه اين ترجمه رو عوض كنيم

firoozmandan
11-30-2007, 07:53 AM
سلام

کار ساده تر اینه که شما مستقیما فایل mambots/content/moscomment.php را ادیت کنید و عبارت مورد نظرتون رو جایگزین کنید

یا علی