PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بروز مشکل پس از نصب بسته در smf

m_s
11-22-2007, 03:57 PM
من یک بسته مربوط به chat room (crbutton10.zip) را نصب کردم و پیغام موفقیت آمیز بودن را هم داد. ولی بعدش دیگر انجمن من باز نمی شه
چه جوری میتوانم او نو با توجه به اینکه هیچ صفحه ای را باز نمی کنه پاک un install کنم.
آیا اگر از روی cpanel فولدرش رو پاک کنم حله یا نه ؟

نوید
11-22-2007, 06:11 PM
من یک بسته مربوط به chat room (crbutton10.zip) را نصب کردم و پیغام موفقیت آمیز بودن را هم داد. ولی بعدش دیگر انجمن من باز نمی شه
چه جوری میتوانم او نو با توجه به اینکه هیچ صفحه ای را باز نمی کنه پاک un install کنم.
آیا اگر از روی cpanel فولدرش رو پاک کنم حله یا نه ؟

تنها راه برگرداندن به حالت قبل استفاده از بکاپ است
حذف پوشه تاثیری در امر شما ندارد

m_s
11-22-2007, 07:53 PM
آقا دستم به دامنتون!
تو رو خدا هیچ راه دیگری ندارد. بک آپ من مال یک ماه پیش هستش
این وقتی نصب می شه کجا میشنه! از توی دیتا بیس یا جای دیگری از کدهای داخل پوشه froum نمی شه پاکش کرد!

mhadaily
11-23-2007, 05:34 AM
باید چک کنید ببنید اولا این بسته که نصب کردید چه فایل هایی رو تغییر داده تمام اون فایل ها رو به حالت اولش بر گردونید

کلا شدنی است اما به هر حال زمان بر و نیاز به دانش شما برای آشنایی با بسته ها هست و طریقه نصب و .......

به هر حال یکی از بهترین راه ها و بی دردسترین و کم ریسک ترین راه ها بر گردوندن بک آپ هست

نوید
11-23-2007, 10:35 AM
آقا دستم به دامنتون!
تو رو خدا هیچ راه دیگری ندارد. بک آپ من مال یک ماه پیش هستش
این وقتی نصب می شه کجا میشنه! از توی دیتا بیس یا جای دیگری از کدهای داخل پوشه froum نمی شه پاکش کرد!

smf را حذف نمایید و یک smf جدید نصب نمایید
احتمالا مشکل حل میشود ولی تمامی بسته ها و قالب ها حذف می شود

m_s
11-23-2007, 11:09 AM
ببخشید متوجه نشدم!
smf را حذف کنم یعنی پوشه اونرو پاک کنم! درسته؟ و عد اگر دوباره نصب کنم دیتابیسم چی می شه؟!
اگر از روی بک آپ فایلها را روی فایلهای فعلی کپی کنم مشکلی بوجود می آید یا نه؟منظورم به دیتا بیس که کاری نداره.
بک آپ من مال قبل از ارتقا به نسخه جدیده!

نوید
11-23-2007, 06:19 PM
الان پوشه smf را حذف کنید
بعد فایل repair_settings.php را اجرا کنید
دوباره یک smf نصب کنید درست میشه
البته قبلش بکاپ یادتون نره

m_s
11-24-2007, 06:56 AM
از طریق مسئول هاست به بک اپ سایت دسترسی پیدا کردم
الان اگر کل فایل ها را جایگزین کنم درست می شود؟

نوید
11-24-2007, 11:37 AM
بله
درست میشه