PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه مشکل در ترجمه مامبو!

soooot
11-23-2007, 09:56 AM
سلام :D
مشکل اول: توی مامبو در قسمت عضویت یه کلمه انگلیسی هست و ترجمه نشده! ( Disclaimer and Privacy Policy ) ???
مشکل دوم: بعد از پر کردن فیلد های ثبت نام و کلیک روی دکمه ثبت نام با دو تا مشکل در ترجمه مواجه میشید، که تو عکس زیر کاملا واضحه! ???
در این قسمت باید به جای « بازگشت و تصحیح مشخصات » که در کادر قرمز نوشته شده، نوشته بشه « مشخصات صحیح نیست » و در کادر سبز رنگ که نوشته شده « مشخصات صحیح نیست » باید نوشته بشه « مشخصات صحیح است » :P
لطفا این مشکل رو در مامبو رفع کنید :-X
ممنون :-*

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نوید
11-23-2007, 10:36 AM
سلام :D
مشکل اول: توی مامبو در قسمت عضویت یه کلمه انگلیسی هست و ترجمه نشده! ( Disclaimer and Privacy Policy ) ???
مشکل دوم: بعد از پر کردن فیلد های ثبت نام و کلیک روی دکمه ثبت نام با دو تا مشکل در ترجمه مواجه میشید، که تو عکس زیر کاملا واضحه! ???
در این قسمت باید به جای « بازگشت و تصحیح مشخصات » که در کادر قرمز نوشته شده، نوشته بشه « مشخصات صحیح نیست » و در کادر سبز رنگ که نوشته شده « مشخصات صحیح نیست » باید نوشته بشه « مشخصات صحیح است » :P
لطفا این مشکل رو در مامبو رفع کنید :-X
ممنون :-*

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این مورد قبلا گزارش شده بود
ممنون از توجه شما
در نسخه بعدی مشکل برطرف خواهد شد

soooot
11-23-2007, 04:26 PM
خب دستتون درد نکنه :-*
ولی نسخه بعد قراره کی بیاد؟ باید تا نسخه بعد صبر کنیم تا این مشکل رفع بشه! :-[
اگر ممکنه بگید این مشکل چجوری حل میشه تا خودم حلش کنم، چون چیزی نمونده که صاحب سایت به خاطر این مشکل منو بکشه ???

نوید
11-23-2007, 06:20 PM
از طریق مدیریت ترجمه می توانید به راحتی مشکل را برطرف نمایید

soooot
11-24-2007, 12:00 AM
از طریق مدیریت ترجمه می توانید به راحتی مشکل را برطرف نمایید

قسمت مدیریت ترجمه ها در مامبو فقط یه قسمت نمایشیه و از طریق این قسمت هیچ تغییری در ترجمه ها ایجاد نمیشه! :-X
با اینکه تمامی فایل ها و فولدر های مربوط به این قسمت سطح دسترسیشون 777 هست و در قسمت مدیریت ترجمه ها هم ترجمه های مورد نظر تغییر میکنن ولی هیچ تغییری در ترجمه های سایت پیدا نمیشه!!! ???
کار دکمه بروز رسانی هم خراب کردن سایت هست، کافیه یه بار این دکمه رو بزنید و بعد اگر تونستید دوباره زبان فارسی رو برگردونید، تنها راهش اینه که بیخیال زبان فارسی موجود بشید و دوباره زبان فارسی رو اینستال کنید :-\
لطفا یه راهنمائیی چیزی برای خلاصی از شر مشکلات ترجمه مامبو بکنید، من که منطق این دکمه بروز رسانی و کشف نکردم، اگر شما چیزی دربارش میدونید به ماهم بگید :-[

iransbs
11-24-2007, 05:20 PM
از آنجایی که ایجاد فایل mo میزان تقریبا زیادی زمان و حافظه موقت را می گیرد، اجرا کردن در هاستینگ ها زیاد کار منطقی نیست، به همین دلیل شما بر روی لوکال هاست خود فایل ها رو تغییر بدید، بر روی بروز رسانی کلیک کنید و فایل language/fa_IR/LC_MESSAGES/fa_IR.mo را از لوکال هاست که تغییر کرده بجای language/fa_IR/LC_MESSAGES/fa_IR.mo در سرور آپلود کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

soooot
11-24-2007, 06:45 PM
از آنجایی که ایجاد فایل mo میزان تقریبا زیادی زمان و حافظه موقت را می گیرد، اجرا کردن در هاستینگ ها زیاد کار منطقی نیست، به همین دلیل شما بر روی لوکال هاست خود فایل ها رو تغییر بدید، بر روی بروز رسانی کلیک کنید و فایل language/fa_IR/LC_MESSAGES/fa_IR.mo را از لوکال هاست که تغییر کرده بجای language/fa_IR/LC_MESSAGES/fa_IR.mo در سرور آپلود کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

آقای سیادتی عزیز، متأسفانه روی کامپیوتر هم نشد که نشد که نشد و با هاست هیچ فرقی نمیکنه! :-\
ممنون میشم اگر شما این چند تغییری رو که در پست های بالا گفتم در فایل های زبان بدید و لینک دانلود فایلش رو اینجا بگذارید که بقیه هم استفاده کنن چون به هیچ وجه خودم موفق به انجام تغییرات نشدم :-[
در کل من نمیدونم این قسمت ترجمه ها در مامبو به چه درد میخوره وقتی نمیشه هیچ استفاده ای ازش کرد! :-X

firoozmandan
11-25-2007, 11:42 AM
جناب سوووووووت !!!

خود ما از طریق مدیریت ترجمه ها مامبو رو ترجمه کردیم ! و فایل ها رو از english به Persian تغییر دادیم ! پس میبینید که این قسمت کار میکنه !

متاسفانه مشکل اکثر ما اینه که اگر در انجام کاری موفق نشیم تقصیر رو به گردن بقیه میندازیم ! شما اگر موفق نشدید با این قسمت کار کنید دلیلی بر مشکل داشتن این بخش نمیشه !

یا علی

soooot
11-25-2007, 04:57 PM
جناب سوووووووت !!!

خود ما از طریق مدیریت ترجمه ها مامبو رو ترجمه کردیم ! و فایل ها رو از english به Persian تغییر دادیم ! پس میبینید که این قسمت کار میکنه !

متاسفانه مشکل اکثر ما اینه که اگر در انجام کاری موفق نشیم تقصیر رو به گردن بقیه میندازیم ! شما اگر موفق نشدید با این قسمت کار کنید دلیلی بر مشکل داشتن این بخش نمیشه !

یا علی

سلام جناب فیروووووووووووووووز مندان عزیز :-* :-* :-*
من مشکل رو به گردن کسی ننداختم! گفتم همچین مشکلی وجود داره و صحبت های جناب سیادتی هم وجود مشکل در این قسمت رو تایید میکنه ( الان میره سیادتی رو میزنه ) :-X

به نظر شما اینکه این قسمت از روی هاست به خوبی اجرا نمیشه یه مشکل نیست؟ ???
در کل من نمیخوام چیزی رو به گردن کسی بندازم یا چیزی رو ثابت کنم فقط میخوام مشکلم رو حل کنم که اگر حل شدن مشکل من به برطرف شدن مشکل مامبو هم منجر بشه که چه بهتر، حالا میشه لطفا یه راهنمائی در مورد نرم افزاری که بتونم توی کامپیوترم فایل با پسوند mo رو باهاش ویرایش کنم بکنید؟ ::)
با نوت پد و... بازش کردم چرت و پلا نشون میده! :-\
ضمنا آقای فیروز مندان عزیز ممنون میشم اگر ضمن قفل کردن تایپیک بنده در رابطه با مشکل در قسمت تماس با ما و تلاش برای رفع این مشکل در نسخه های بعدی مامبو لطف کنید و راه حل رفع این مشکل رو برای افرادی که در حال حاظر با این مشکل مواجه هستن و صاحب سایت کچلشون کرده و میگه یالا این نقطه اضافه رو از سایت من حذف کن بفرمائید :)
ممنون از لطفتون ( اگر این پستم هم خوب نیست باز پاکش کنید یه پست دیگه بدم! ) ;)